Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
550 ^ честито нека ти се множат :)
Шутрак пак го снема пак да не го блокираа?

555,,,,:icon_mrgr:,,, eve me odblokiraa,,,,,:D,,,,martin sledno javuvanje ,,,da bide so nekoja petka ,,,ne be tetka ,,,,:LOL:,,,,so petka ,,,pa makar i od fizichko neka e ,,,,,aj dobro ve najdov,,,,:D
,,,,onlyti ,,,,,a sho da se prai ,,,:pos:,,takov e zhivotecot ,,,,ko vashite gakichki,,,,,:pos::pos::pos:,,,,pozdrav do tebe,,,,,iiii ,,,doo site ludaci ,,,,,/pederi i pametni stop/,,,,:D:facepalm:,,,,
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 12:04 ---
555,,,,:icon_mrgr:,,, eve me odblokiraa,,,,,:D,,,,martin sledno javuvanje ,,,da bide so nekoja petka ,,,ne be tetka ,,,,:LOL:,,,,so petka ,,,pa makar i od fizichko neka e ,,,,,aj dobro ve najdov,,,,:D
,,,,onlyti ,,,,,a sho da se prai ,,,:pos:,,takov e zhivotecot ,,,,ko vashite gakichki,,,,,:pos::pos::pos:,,,,pozdrav do tebe,,,,,iiii ,,,doo site ludaci ,,,,,/pederi i pametni stop/,,,,:D:facepalm:,,,,

690,,,,:icon_mrgr:,,,, i za fiskultura mu treba potkazhuvanje,,,:facepalm:,,,,,aman martin poslushaj ja peperutka ,,,,iako e protivnik,,,,lele sho protivnik ke beshe ovoa ,,se arno da misli i da se grizhi,,,,:LOL:,,,,
,,,,i sho ima novo ,,,kako si ti bre surtuk ,,,,a da se pofaleshe deka si zbrcal nekoja zencka ,,,,ili i tamu 4ka ,,,,a ,,,,:pos:,,,,

735,,,,:icon_mrgr:,,,shoooo profesorkata ne ti dava ,,,e sram da i e ,,,,:ROFLMAO:,,,,,liooon ,,,kakov kec kolec ,,,podobro 0 da dobie,,,,,:LOL::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom