L
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вториот.Сепак во потесен круг ми останаа xperia Miro и Alcatel OT-995.
Кој е боље?![]()
Кој е подобар од овие два телефони?
Alcatel OT-991 vs Sony Xperia Tipo
Јас сум повеќе за Sony во ситуацијава, ама сакам да видам/чујам и други мислења.
ехахааа, подобар е типотото, и тоа многу од алкателот, но за овој лг-то, незнам. гледам, подобар процесор има, ама е постар. Сепак, ако не ти преци тоа што е од 2011, земај го овој.
Sony Tipo е подобар, иако има помал екран, вози андроид 4.0, има многу поголема внатрешна меморија, повеќе рам (алкателов има околку 150мб рам слободни за користење, и само со фејсбук апликација рамот е на 25мб што е малку), сонито има gpu adreno 200, а5 процесор.
ехахааа, подобар е типотото, и тоа многу од алкателот, но за овој лг-то, незнам. гледам, подобар процесор има, ама е постар. Сепак, ако не ти преци тоа што е од 2011, земај го овој.
Знам што е подобро, само ми требаше мислење од некој што го користел, да каже што како![]()
И, што е подобро според тебе? (ако не е тајна)Знам што е подобро, само ми требаше мислење од некој што го користел, да каже што како![]()
И, што е подобро според тебе? (ако не е тајна)