Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во оваа хајка деновиве време е да се појават јавните фаци и да дадат отворена поддршка на геј популацијата. Мислам дека е одличен тајминг за тоа.
Кои јавни фаци моја драга Леандро?

Кај нас има излитени фаци, дури и кај младината.
Кои се тие јавни фаци?

Наум Петрески, Ламбе Алабакоски? Роксана или како се викаже онаа со цицкиштата?
Чеде Јаневски? Агим Ибраими? Пандев?
Кастратовиќ?

Макрадули? Црвенковски?

Јас не гледам јавни фаци. Само истрошени фаци насекаде. Или спортиски кои ги боли таквото/та.

Откако ќе им се дозволи да склопат легално брак и со тоа ги искористат граѓанските придобивки од истиот, ќе бидат ли и после тоа нарекувани дискриминирани?
Ќе бидат ако кој стаса си лечи фрустрации над нив. Иначе ако ги остават на мира и дозволена папирологија, при првото плачење и поддршката ќе ја изгубат. Знаеш се има граници, лошо е да се претерува.
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 22:07 ---
Кој јавни фаци ќе им залепат етикета и после... треба писмени изјави и медицински белешки да вадат :)
И време е да се отворат. До толку ли ни е еден не собра храброст да се појави :)
Они се првата ударна сила за оваа работа, вака се само тајно обележани.

Ќе бидат ако кој стаса си лечи фрустрации над нив. Иначе ако ги остават на мира и дозволена папирологија, при првото плачење и поддршката ќе ја изгубат. Знаеш се има граници, лошо е да се претерува.

Хмм, интересно.

Се слагам.

Ако со бракот завршува на папир дискриминацијата, ја би уште вечер да го изгласаат законот.

Ама она клучното што нив ги боли и ги тера да се чувствуваат дискриминирано е неприфаќањето од хетеросексуалната околина, како еднакви на таа околина.

А, тоа со закон не се менува.

И време е да се отворат. До толку ли ни е еден не собра храброст да се појави :)
Време е се согласувам. Во секоја кампања има по некоја позната фаца. Делумно е и ризик за нив може некој да ги замрази ама може и да биде знак на карактер и храброст...Ај ќе видиме било кој е ОК само не Боки 13 :LOL:

Илјадници години не се сменило.
МАлку ли време е тоа?

Гени ли ќе менуваме?
Зборам за иста стартна позиција. Неможе ти некој цело време да го плукаш види каков си никаков и оп после сите добро да мислат за него :)
Значи намести ги на позиција со години, потоа збори.
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 22:18 ---
Време е се согласувам. Во секоја кампања има по некоја позната фаца. Делумно е и ризик за нив може некој да ги замрази ама може и да биде знак на карактер и храброст...Ај ќе видиме било кој е ОК само не Боки 13 :LOL:
А имаме толку јаки фаци за на мегдан :LOL:
Боки ти е антикампања у движење, ја би типувала на владини лица и политичари, музичари, драмски уметници, доктори :D

Зборам за иста стартна позиција. Неможе ти некој цело време да го плукаш види каков си никаков и оп после сите добро да мислат за него :)
Значи намести ги на позиција со години, потоа збори.

Јас не зборувам за плукањето.

За чувството кое е вродено кај хетеросексуалците, кон чинот на истополовиот секс.

Гени не се менуваат. Мајка природа ги поставила работите такви какви што се.

Јас не зборувам за плукањето.

За чувството кое е вродено кај хетеросексуалците, кон чинот на истополовиот секс.

Гени не се менуваат. Мајка природа ги поставила работите такви какви што се.
Јас пак за плукањето зборам. На кој му се гади имаме сите шољи по дома два прста у уста и готово :)

Јас пак за плукањето зборам. На кој му се гади имаме сите шољи по дома два прста у уста и готово :)

Нека е така. За то се сложивме, многу одамна.

Како ќе се надмине генски вродената стартна суперпозиција:P

Никако Леандра.

Нека е така. За то се сложивме, многу одамна.

Како ќе се надмине генски вродената стартна суперпозиција:P

Никако Леандра.

Немора Мики, нека остане таква.
Ете дојдовме до компромис :))

--- надополнето: 17 октомври 2012 во 22:07 ---

Така, така. За грст педерана во Македонија што се осеќа неудобно пошо фрчеле коментари низ форуми, треба да се активира се и сешто во Македонија што има влијание, ко селебритите на пример. Да им се помогне, да се запре со ова. Да застанат во нивна одбрана. Време е.

А за една класа работничка што е ебавана од создавањето на примитивните орди, до денеска, нема перфектен тајминг, ниту пак некој прсти искршил по влијателните социјални мрежи за да искоментира во нивна одбрана.
Ништо ич.

И после не било педерското лоби најсилно во светот.

Немора Мики, нека остане таква.
Ете дојдовме до компромис :))

Никогаш не бил спорен таквиот вид на компромис.:)

Јас само велам ако се најде причината за хомосексуалноста, ќе може и да се отстрани истата.:)

Но, медицината ќе си го каже своето, последна:)

... било кој е ОК само не Боки 13 :LOL:
А момичката зашто ја спомнувате во тема за хомосексуални бракови?
Па аман да му се невиди, чеиз има извезено, милиња исплетено, низ ајфон ќе го гледа у срце да му влева...

ова...

Така, така. За грст педерана во Македонија што се осеќа неудобно пошо фрчеле коментари низ форуми, треба да се активира се и сешто во Македонија што има влијание, ко селебритите на пример. Да им се помогне, да се запре со ова. Да застанат во нивна одбрана. Време е.

А за една класа работничка што е ебавана од создавањето на примитивните орди, до денеска, нема перфектен тајминг, ниту пак некој прсти искршил по влијателните социјални мрежи за да искоментира во нивна одбрана.
Ништо ич.

И после не било педерското лоби најсилно во светот.

Мене ме цитираш во стил не ме интересира економијата и бедотијата во државава и само за хомосексуалност типкам или општо збориш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom