Advokatce
откачено
- Член од
- 2 ноември 2009
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 27
зависи на што мастер си.... различно еЗдравоо Имам едно прашање , за мастер студииве директно одиш на испит, или има колоквиуми.
фала позз
зависи на што мастер си.... различно еЗдравоо Имам едно прашање , за мастер студииве директно одиш на испит, или има колоквиуми.
фала позз
A што ви правеа? Крв земање нешто такви ствари имаше?Ова систематскиов жива превара...
Таман се израдував ќе ми измерат тежина и висина и ништо...
ГРАЃАНСКО МАТЕРИЈАЛНО И ГРАЃАНСКО ПРОЦЕСНО ПРАВОзависи на што мастер си.... различно е
Нешто, крзното колку е густо проверуваат?A што ви правеа? Крв земање нешто такви ствари имаше?
А за научно-истражувачки труд ви даваа по интелектуална сопственост и стечај, или сами си бираме теми?Си почнавме во понеделникот,има секој ден предавања освен петок од 4 до 9.
До сега никој не не држшеше поише од 7ипол ама ќе видиме за понатака.
Сега за сега е океј, има бајаги луѓе на предавања.
Почни да доаѓаш, нема да е лошо.
Fala!Ја рано отидов денес околу 8:30 веќе бев таму и најмногу се чека на шалтер, таму чекав 40 минути и после другото за 5 минути завршив. Е сеа утре дека е пензионерски ден незнам дали ќе има гужва (ако си ти за утре).
Иначе ништо не се плаќа.
Само крв зимаа и толку...A што ви правеа? Крв земање нешто такви ствари имаше?
Знам дека сите колеги/шки пријавуваа и електронски , а мислам дека документите се оставаат во архива .Дали некој може да ми каже дали е задолжително да се пријави мастер преку електронското досие или пак може и без тоа само со поднесување на документите на ектс шалтерот на студенски?
Нема везе што не си се куцала , електронското досие се отвара кога ќе се внесат бодови , што значи после колоквиумот. А и кога ќе ти биде отворено не мораш толку да се замараш , никој не контролира кој колку се куца, јас по еден предмет 1 само се искуцав , па пак можев да си полагам. Така да не функционира тој систем на куцање за присуство.Колеги има ли врска она со куцањето на ел индекс или само ни мачкаат очи? Јас ја изгубив картицата и сега овие 2 недели се немам куцано, незнам дали да одам утре до студентски да вадам нова или после полагање да го направам тоа (ако не ми е битно куцањето) пошо не сум при пари моментално