Работи од минатото

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
- Црвената мрежа од пиперки за ајвар како мрежа за маалскиот кош и како мрежа за тенис.

- Пинг понг топче како топче за голф.

- Црвена цигла за бележење на поле за серва.

- Тегови за вежбање од конзерви и од шишиња.

- Лак и стрела од дрво, па бркање од комшијата дека му ги кршев гранките.

- Ќарување сликици од фудбал на тапка.

- Лимените канти од сирење како тапани и периодот на правење бенд :pos:

- Око ќе си извадев со ова :facepalm:

- Легендарниот телефон, не дај боже бројка да утнеш.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ова со дрва како пушки, ме потсети порано у маало земавме некоја гранка или некој подолг дрвен стап и тој ни служеше како бејзбол палица, а тениско топче ни беше бејзбол топче и као демек игравме бејзбол... Еднаш го утнав топчето, направив круг со телото од 360 степени и при второто вртење на цело тело по грешка го удрив топчето и го здрвив другар ми во глава...:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

L

Luki Junior

Гостин

Со саати сме играле на студено, на топло... Раците са ми биле како на гуштер кожа... Излупени, испукани, крвјосани... Ама ќеф... Играчките шо ги ставате тука никојпат не сам ги имал, а сам толку ногу сонувал да ги имам...

А за лончето, оште го имам назимо ракија си грееме со брат ми у него. закон е... :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Касетите од Spice girls и Backstreet boys - секој ден ги слушав по сто пати... :love:

На оваква касета секој ден ги гледав спотовите нивни на видеото и дома си смислував кореографии свои...

Вакви слични 2-3 барбики, кои редовно ги "бањав", "преоблекував", ги "хранев" и "заспивав"...

Уште многу има, ама после... :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
М

Мартин`

Гостин
не дај боже да си голман кога е поладно времето :pos: 3 дена нема ништо на телото да осетиш
Посебно кога е нова и напумпана.. а кога ќе се скине има друга намена се полни со камења и песок и местиш луѓе да ја шутнат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom