Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бласфемичен е текстот. некој се пали на тоа, ама Јанко, Жарко и остала неписмена багра само гнасат и поганат. Нешто ко Латас, АМА ТОЈ Е БЕТЕР.

.
Ги буричкаш лончињата, Јанко и Латас се аполегети на рисјанството и антипедери, првиот организира дури и контра простест кога ги скршија од маање децата од архитектонски кога протестираа оти според нив црква на плоштад ќе ја уништеше целата естетика.
Во има на Бога тој собра неколку рунтави антички деца и му удрија едно мавање на педерите и богохулниците.
Латас пак го обвини Сорос (Нечистивиот) дека ја заведол ќерка му која е случајно студент на архитектонски да се сврти против Бога и приклучи кон педерите.

Жарко е веќе клинички случај кој и спремен да каже дека ако жена му има нередовен циклус тоа се должи на стресовите што и ги прави власта.

Конзерата е загнасена со ботулинус.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 11:34 ---
Ги буричкаш лончињата, Јанко и Латас се аполегети на рисјанството и антипедери, првиот организира дури и контра простест кога ги скршија од маање децата од архитектонски кога протестираа оти според нив црква на плоштад ќе ја уништеше целата естетика.
Во има на Бога тој собра неколку рунтави антички деца и му удрија едно мавање на педерите и богохулниците.
Латас пак го обвини Сорос (Нечистивиот) дека ја заведол ќерка му која е случајно студент на архитектонски да се сврти против Бога и приклучи кон педерите.

Жарко е веќе клинички случај кој и спремен да каже дека ако жена му има нередовен циклус тоа се должи на стресовите што и ги прави власта.

Чоек, без оглед кои се и што се, тие се гнаси. Ко што е гнасен текстот за СиГ. Не бркам лочиња, кажувам како е. АКо е некој апологет на рисјанство или провладин, а е ќелеш, ќелеш е. Јебига.
И не собра дурги рунтави ќелеши у име Бога, туку у име пари и рејтинг и себепромоција.
значи: ќелеш пар екселанс.
Се срамам поќе од таквите ко него него од било што.

Во оваа држава тој треба да се лечи, а не слободно да кмечи и ќења. Него само Бог може да го излечи, ама Бог таткото, со една рофја у тимба.
Но, друга тема е тоа.

Младите денес се десет пати подобро информирани од вашите генерации. Многу добро знаат што лета и што се јаде. За разлика од генерациите над 50 години кои мислат дека дрога во кока колата ставаат, сеуште за жал.
Проблемот е во конзервата, таа мора да се отвори и да се изеде, потоа да се фрли.
Со интернетот денеска секој е информиран, добро или лошо. Не сакам да отворам тема за тие 50+ пошто ќе допрам и до други теми, башка ова нели е за брак на хомосексуалци и последиците.
Што е тоа според тебе добро конкретно во родител 1 и родител 2?

И онака гледаш само еден геј, се чудам кај виде толку банери на форумов? Сигурно ти се причинило.
Сега видов, педерот е еден, другите се сите само борци на неморални права :oops: Интернет борци, од таквите клечки ми се тресат :(
Отидов ја на мачор рецепките да ги читам, тука се само лае, и народот гладен, и педерите без брак...од празно во шупливо...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Сега видов, педерот е еден, другите се сите само борци на неморални права :oops: Интернет борци, од таквите клечки ми се тресат :(
Отидов ја на мачор рецепките да ги читам, тука се само лае, и народот гладен, и педерите без брак...од празно во шупливо...

Од празно во шупливо бе Нате, исто како таму кај што си. Уствари и таму не ги гледаш, гарант.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 11:44 ---
Со интернетот денеска секој е информиран, добро или лошо. Не сакам да отворам тема за тие 50+ пошто ќе допрам и до други теми, башка ова нели е за брак на хомосексуалци и последиците.
Што е тоа според тебе добро конкретно во родител 1 и родител 2?

Родител 1 и родител 2 се за правно да се формулира заедницата брак. Оти маж и жена не е адектватен термин. А буквално ти си ги сфатил и како јас можам сега да те разубедам дека децата нема да викаат родителе еден алоо дај вода :pos:Гледаш како ги примате информациите, еве доказ :)

Не ми се верува дека ова го читам од човек кој се декларира дека има три мали дечиња.
Пупупу..скраја да е и никогаш да не ги фати болеста..Но што ако некое од твоите деца е геј?

Не ми се верува дека ова го читам од човек кој се декларира дека има три мали дечиња.
Пупупу..скраја да е и никогаш да не ги фати болеста..Но што ако некое од твоите деца е геј?
Што? Што е тоа геј?

Што? Што е тоа геј?

Хахаха...после нема да ја сакаш...Леандро!
Царица си!!!

Геј е всушност....па Коче имал право. Поќе гејој имаме недо двесте илјади....популарна дефиниција за педер: ќелеш кој за ситни пари продава шупак за ебење од страна на политички или другојачи опции и карактерно е оболен...просто неверојатно како законот не е донесен одамна. Па куп гејоњ по та дефиниција имаме во парламент од 1991 до сега.

П.С. Освен пратениците на ВМРО ДПМНЕ во овој собранмиски состав и ВМРО министрите во владата на Груевски
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 11:54 ---
М
Мисисипи мад пај пробај....фкусно, прсти да полижеш.

Прашање кое ми е поставено 1000 пати и имам одговорено дека:
1. Јас немам ништо против педерите дека си се милуваат во кревет влакнесто и топло, мене ми смета што тоа сакаат насила да го наметнат на остатокот надвор, ме замараат со нивните паради, желби за нешто што не им прилега (брак, деца иако ниеден од нив неможе да си напрај дете)...
2. Моите деца се упатени доста добро во тоа што значи хомосексуалноста, и нека ме прават конзерва, ама во тоа имам голем успех да им укажам колку е тоа искривено и неморално.
3. Не само за хомосексуалноста, на моите деца уште од мали им зборувам и дека дрогата е штетна, алкохолот, криминалот и се друго што ќе им шкоди во нивниот живот... Така да мислам дека секој родител треба од мали нозе детето да му го покаже правиот пат, никој не се има родено како педер, дрогираш, криминалец итн... Децата се празна книга кои поголемиот дел ја пишуваат родителите.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
арно велат она што беше нормално, сега од толкава "информираност" го направија ненормално. ...родители 1 и 2, која дебилштина ради геевите. можат да стават графи и за 5-6 родители, да не се лутат швалерите, бамуја прогресот :pos: и ќе ја голтнете и таа информација као "либерални" ставови, така кажал западот :pos:

арно велат она што беше нормално, сега од толкава "информираност" го направија ненормално. ...родители 1 и 2, која дебилштина ради геевите. можат да стават графи и за 5-6 родители, да не се лутат швалерите, бамуја прогресот :pos: и ќе ја голтнете и таа информација као ете "либерални" ставови, така кажал западот :pos:
Реков јас, од таквите борци нема место за нормалните, се што е нормално, станува ненормално и обратно...
Модерно е да си хомо, педо, зоо, фил, пандоспан итн...

Од тој и таквите "прогреси" на нормален човек пролив му наодаѓа како Вардар кога преплавил во Скопје у 1962 година (не знам јас, не сум бил роден, ама велат до кај мене пред зграда дошол).

Мислам, до кои чемерни граници ќе се оди додека се свести светот. Или мора потомор да се деси?
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 12:01 ---
Реков јас, од таквите борци нема место за нормалните, се што е нормално, станува ненормално и обратно...
Модерно е да си хомо, педо, зоо, фил, пандоспан итн...
Шо е пандоспан?

Ако веќе мора да се одбере во име на прогресот, либералните форумџии и еволуцијата на човештвото, бирам би-
Никогаш нема зима за нив :)
Шо е пандоспан?
офтпк, негде го казват пандишпан пандишпањ, пандиспан

Лелел од ненормални сега пак во нормални не ставија :pos:Денес тмурно облачно, затоа ваков пресврт вијат коски, зглобови, реуми маваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom