- Член од
- 17 ноември 2011
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 360
Sega FK Pelister igra so Sileks vo gosti?So mislite koj se sansite,koj igraci ke nedostasuvaat na toj natprevar?dali ke se odi na gostuvanje i tn...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega FK Pelister igra so Sileks vo gosti?So mislite koj se sansite,koj igraci ke nedostasuvaat na toj natprevar?dali ke se odi na gostuvanje i tn...?

да не биди само како и на Тетекс да бидиме единствени бодој шо ќе му дајмеИскрено мислам дека ќе биди многу тежок натпревар за нас! Како што се напомена во погорните постови на Силекс му гори под нозе и мора да оди на позитивен резултат, додека Пелистер несмее да загуби зошто автоматски се загрозува самиот себеси на табелата! Јас би бил задоволен и со едно реми ама победа си е победа!![]()
да не биди само како и на Тетекс да бидиме единствени бодој шо ќе му дајме
ако не сме комплетни мислам ќе изгубиме
To bese losoto so izgubivme 2 dragoceni boda,a publikata i sportskata javnost ocekuvase triumf na Pelister...Naivni 2 boda,ama to e to!Sileks ne e stabilen tolku ama ne se znaj...Igraci ima povredeni koi ke otsusustvuaat podolgo ili?Искрено и јас се плашам од тоа, а и важни два бода изгубивме од Дрита, со што останавме да тапкаме в место
Верувај дека нема да биде така
Воопшто не ми се допаѓа што се во државава се централизира во Скопје. Океј е што државни институции се наоѓаат во главен град, што е нормално како главен град да имаме највеќе културни, уметнички, трговски, па и спортски центри, ама тоа што денар не се вложува во другите градови воопшто не го оправдувам.
Мене ми е преку курац од градежниот хаос во Скопје и секој друг би се согласил со тоа. Највеќе што мрзам се гужви, а гужвите тука се прават поради тоа што сите доаѓаат да работат и живеат во Скопје. А доаѓате тука зошто не ви се инвестира ништо во вашите градови.
Немам ништо против жителите на другите градови, напротив ги разбирам, али преку глава ми е од хаосот што се прави поради тоа што сите се населуваат во Скопје расди подобри услови, нешто за кое се криви политичарите.
Друга работа, криви сте и самите вие што бирате неспособни политичари.
Зошто од Струмица никој не се буни? Затоа што се работи нешто, цело време нешто се реновира. Луѓето си се враќаат да живеат таму. Кавадарци има повеќе работни места од Скопје
Едноставно самите градоначалници треба да се залагаат за градовите, на крај краева Скопје не личеше на ништо дур не им текна на градончалниците да го средуваат (настана глупите споменици).
Карпош и Аеродром се средени благодарение на нивните градоначалници. Кисела Вода е крш, затоа што градоначалниците се имбецили.
Види, неможе ти како да пееш да се врати 63 во Скопје пошто таа 63 татко ми едвај жива глава спасил во земјотресот и многу луѓе загинале, тоа е навреда и ја сфаќам лично. Го пишуваш Скопје со мала буква и бараш од нас разбирање и почит не оди тоа така.
Битола и битолско пропаѓаат заради политичарите од тој регион, подберете ги на време додека не го растуриле и тоа што е преостанато, што сум ти јас крив што ќе работам цел живот во фабрика или татко ми кој работи цел живот во фабрика, кој ти го уништува достоинството од наша страна бре каква одлука можам да донесам јас или моите блиски и да влијае на твојот живот?.
И со тоа независна Битола, како ќе се оддржува економски, воено, демографски, политички? Па пак ќе изберете некој катиљ политичари кои ќе си го гледаат само ќарот, и на крај ќе барате самата Битола и битолско да се подели на општини и реони кои ќе функционираат независно меѓусебе, па после маала и на крај секоја куќа ќе прогласи независност.
Размисли што трескаш колку несериозно изгледаш и дали има основа тоа што го збориш, да не се само фрустрации.
Еве ти предлог, имам голема почит према битолчани како еснафи луѓе, фати си се за работа, земи си жениче и не се расправај без поента со комитиве (јас ова го пишувам како скопјанец не како комита( за Металург сум иначе)).
Не ја истурај нервозата и фрустрациите врз цел град и огромно население кога 99% од истите не ги интересираат овие ваши препукувања на навивачка линија.
, а битолските политичари се друга приказна тие исто сносат иста кривица ама кој и да дојди мора да му баци рака на скопјанецот за да биди нешто и да биди послушник и треба да чека да се смилува скопјанецот за да фрли нешто и за нас. Така било и со бранко и со љубчо и со грујо еве. Реалноста е таа и вистината. Демантирај ме ако можиш ама тоа е тоа и затоа е се ова незадоволство и омраза и ривалство и се, што на се ова вие се ситите ( не зборам ти ама грото од скопјаните ) и провоцирате и се така натака. Кога ке се решат оввие проблеми тогаш ривалството ке остане само спротско. Факт е дека денес градовите се мразат до ниво на најобичен граѓанин и безразлика на пол и возраст, а особено е изразено кај Битолчани нормално заради сиве овие причини. Така да Кој ве еба сите шо не мразите и што не окупирате, да живее Пелистер и независна Битола.100% ќе тепаме се разбира ако биде се како што треба со судиите шанси имаме големи оти пред се сме подбар тим од нив и се разбира мора да се извадат за нерешениот резултата со дритаSega FK Pelister igra so Sileks vo gosti?So mislite koj se sansite,koj igraci ke nedostasuvaat na toj natprevar?dali ke se odi na gostuvanje i tn...?

Море, со самото тоа што те погоди вистината очигледно, и што вреѓаш низ целиот твој пост, а воопшто немаш поента. Не ти личи на годините, сигурно си некое ергенче исфрустрирано од некој Скопјанец, што ти ја ебел потенцијалната женска.
И не ми мрси, не сум од Скопје.
Не е начин ради пандурите да го демолирате стадионот, затоа што утре ќе дојдете пак на него да ја гледате македонска репрезентација.
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 16:28 ---
.

Како навиваш од мал бе ?Нели не си од скопје ?Па како тогаш навиваше на тв кога даваа резултатите од првенството или на радио слушаше пренос сигурно не те носеја на секоја натпревар од дома да навиваш од мал за вардар од провинција а гледам во кошарка си за мзт и за било кој друг тим што игра во европа^
За Вардар ботче навивам од дете, така да одјеби. И не ме цитирај ебате комплексашот мизерен.

За тоа дечко пали паиките од темата оти оваа теа не е за девојчина и мал деца туку само за Битолчани и Чкембари !
Како навиваш од мал бе ?Нели не си од скопје ?Па како тогаш навиваше на тв кога даваа резултатите од првенството или на радио слушаше пренос сигурно не те носеја на секоја натпревар од дома да навиваш од мал за вардар од провинција а гледам во кошарка си за мзт и за било кој друг тим што игра во европа
Одјеби и други навреди ќе си користиш по дома со родителите се разбира ако мене ме сметаш за свој родител тогаш тие простено можеш така да ми се обраќаш
За коплексот не знам што да ти речам освен дека си за жалење па ти не скама со спамирање на темата наша една цела недела и си лечиш коплекси тука а мене ми велиш за коплексиЗа тоа дечко пали паиките од темата оти оваа теа не е за девојчина и мал деца туку само за Битолчани и Чкембари !
ps.@Комита Ултрас daj be baniraj go ovaj prolivot i meguvreme da te prasam smeeme li da go kosrisime terminot imeto miravci za vasiot klub na nasata tema ?Oti gledam kaj vas na temata namesto Pelister pak nekoj pisale pogresno ime ....
Ова е само сопштение за јавноста а дополнително ќе треба да се прати жалба до ФФМ=Мафија сепак за тоа ќе решат во клубот оти таа кошта од 200 или 300 евра да не биде залудно тие пари да се дадатСе што напишале од управата е во ред и се си е коректно и на место...
Сега останува да видиме како ќе реагираат од ФФМ на овој извештај, многу тешко дека ќе ни ја поништат казната, но останува да видиме...
Смешен си дечко гледам си пишал дека и за МЗТ си навивал кога ќе игра со странци демек ги подржуваш сите Македонски екипи ама приритет тие вардар и челзиНе сум и од Лондон па навивам за Челзи. Ебате неписмениот.