Фан Клуб: Шкупи

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Ne ova e vo old traford,Momcite se od butel izlegle pred maalo,treba organizacija za pred maalo?
Чекај бе, нели ти викаше ако се сакало се се можело :icon_lol:
Во трета лига не ни има полиција освен едно комбе, да не ќе ве вратеше некој ако отидевте? :LOL: А во Бутел како што гледам овие имаат транс (што го прави гостувањето организирано) кој и претходно го вадите на гостувања, па зар на неколку персони од Бутел сте им дале транс да извадат и како тоа они го чуваат тој транс кога не сочинуваат ни 5% од Шверцери? :D

Сакаш кладба дека на останатите гостувања ќе одите, дека нема да ја почитувате забраната? :)
Абе кажи си реално ќе јадевте ќотек како магариња во Кадино, него ви јавила и полиција и домашниот клуб да не носите навивачи пошто нема да си отидат дома.

Сегде имате врски, чудо едно, од полиција, до железница, комуналци што расчистуваат кореографии по стадиони, мајстори во сали (Битола) алал да ви е.

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Чекај бе, нели ти викаше ако се сакало се се можело :icon_lol:
Во трета лига не ни има полиција освен едно комбе, да не ќе ве вратеше некој ако отидевте? :LOL: А во Бутел како што гледам овие имаат транс (што го прави гостувањето организирано) кој и претходно го вадите на гостувања, па зар на неколку персони од Бутел сте им дале транс да извадат и како тоа они го чуваат тој транс кога не сочинуваат ни 5% од Шверцери? :D

Сакаш кладба дека на останатите гостувања ќе одите, дека нема да ја почитувате забраната? :)
Абе кажи си реално ќе јадевте ќотек како магариња во Кадино, него ви јавила и полиција и домашниот клуб да не носите навивачи пошто нема да си отидат дома.

Сегде имате врски, чудо едно, од полиција, до железница, комуналци што расчистуваат кореографии по стадиони, мајстори во сали (Битола) алал да ви е.
Samo nesto da te prasam... mislis deka bi otisle Shverceri samo 20tina na gostuvanje koe ima samo 1km rastojanie od nasiot stadion? da ne racunam deka i dosta luge imame od Butel no organizacija nemase i kraj.
Samo 40 dusi bevme vo istoto selo i nikoj nisto ne ni mozese pa zs sea bi se plasele?!?
A toa sto vikas deka nema policajci ne znaci deka samo policiskiot kordon moze da te spreci od gostuvanje, ima i drugi nacini primer paricna kazna za klubot sto vo vreme koa se igra bez sponzor i bez plata za igracite ke bil golem minus za nas. (ova ti go dadov kako primer na mozna varijanta ne deka takov dogovor ima)
A da, imame vrski segde jbg sme imale sreka da sme ovie so sme znam deka ni zaviduvas, toa e.

Член од
1 октомври 2012
Мислења
278
Поени од реакции
212
Do Sabja : Jas bev licno vo Kadino i uste nekolku luge i ja gledavme utakmicata i da ti kazam uste nesto nemase organizirano patuvanje od Shvercerat poradi zabrana a ne deka se plasel nekoj od tie seljaci zosto pred nekolku nedeli bevme i nikomu nisto i za kraj koj kurac ke ti stane tebe vo 9 sabajle da odi po vukojebini koga vo sabota lugeto iskacaat do 4-5 sabajle setaat :) ti misli mu ja za kaj tebe koga ke dojdeme nemoj da kazes posle ej ne bev tuka ke ti dojdeme na Pivo

Kajgana Shop

На врв Bottom