Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ами утре другиден чупо ќе немојме да те омажиме од педери...
Шо прајме тогаш,не ќе мојш да родиш дете да има иднина човештвото.

Ajdeee , znaci priznavas deka 90% od populacijata se prikrieni homoseksualci , pa ako se donese zakonot site ke se registriraat?
Ova se vika sam sebe ubijal :)

Ajdeee , znaci priznavas deka 90% od populacijata se prikrieni homoseksualci , pa ako se donese zakonot site ke se registriraat?
Ova se vika sam sebe ubijal :)

Ќе си играме ко децана?
Ти ова рече,ти она рече.

ВМРО-ДПМНЕ беше јасен дека нема да има бракови помеѓу хомосексуалци,нека продолжат да се "онадат" тајно. :ROFLMAO:

Кај албанскиот блок е доста интересен момент прикривање хомосексуалност. Запознав еден тип Албанец викендов кој се дупел со мој другар, типов со орел на блузата некоја парола на Албански и така заебан став. Али добро пушел.
Кога тогаш ќе пукне балонот, исто како економски балон кога го дуеш, а нема маса да се шири паф и се оди во неповрат :)
Го чекам денот кога на насловна страна на весник ќе одекнат десетина ликови од Влада со наслов „ Нели нема геј у политика, министере?“ Оваа изјава на министерот беше само ефтина провокација до геј светот, се надевам ја научија лекцијата :)

Нема геј во Влада! Сеуште!
Во политика има, ама како карактерна особина, ене ги, чмаат во опозиција!

Но политички педерлук е сооооосема друг од оној кој го разглабаме тука.

Ами утре другиден чупо ќе немојме да те омажиме од педери...
Шо прајме тогаш,не ќе мојш да родиш дете да има иднина човештвото.

Ти можеш да бидеш педер? Секако ќе речеш не, па ете тебе ќе те омажам оти за тоа живеам да се омажам, друга цел немам поставено. Или брак или ќе умрам! Некоја верзија од Калеш Анѓа.

Кај албанскиот блок е доста интересен момент прикривање хомосексуалност. Запознав еден тип Албанец викендов кој се дупел со мој другар, типов со орел на блузата некоја парола на Албански и така заебан став. Али добро пушел.
Кога тогаш ќе пукне балонот, исто како економски балон кога го дуеш, а нема маса да се шири паф и се оди во неповрат :)
Го чекам денот кога на насловна страна на весник ќе одекнат десетина ликови од Влада со наслов „ Нели нема геј у политика, министере?“ Оваа изјава на министерот беше само ефтина провокација до геј светот, се надевам ја научија лекцијата :)
Мислиш нема ѓејови меѓу нив? :icon_lol:

Ти можеш да бидеш педер? Секако ќе речеш не, па ете тебе ќе те омажам оти за тоа живеам да се омажам, друга цел немам поставено. Или брак или ќе умрам! Некоја верзија од Калеш Анѓа.
Мрш ма.
А јас, мене ме заборави!
Умирам педер не се праам.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 21:03 ---
Сеа ти кажа дека на другар нејзин некој алб му га је пушил ко Тито кубанските пури шо са илегални у ЈУЕСЕЈ.

Бај д веј, Калеш Анѓа не с етурчела, нема врска со педери.

Зошто да ме омажиш, јас сум за брак како што треба да доликува маж и жена,освен ако не ме киднапираш со батките твој(педерите) и да ме натерате да се омажам и да ми вршите тортура и сл... :sick:
Не бе,баш напротив не ти живееш за правата на хомосексуалците.Не,не умираш додека не ги добијат правата хомосексуалците.

Нема, има само остатоци од сперматозоиди по фацата. Би требало да внимаваат со кого спијат, убавите вести брзо се шират, ако планираат да даваат вакви изјави. Кад тад со еден ќе спиеш нели, неможеш цел живот да се воздржуваш? :) И тој еден по македонскиот обичај ќути не кажувај на никој ја шири веста.

Ти кога ќе помислиш на геј помислуваш на маж во фустанче? За да знам како да одговорам.
Не туку помислувам дека ако детето сака или родителот сака, не смее да се дискриминира нивната желба. Ако детето го гледа едниот родител како мајка, тогаш ни фустанчето, ни облекувањето ни однесувањето не се бариера помеѓу половите. Ај нека не е фустанче, нека е розефки пантолончиња со туфни и цветчиња. Дали ќе го облекуваш и ќе го охрабриш да се заљуби и тоа во некое машко другарче, да се фатат за рачиња, да му ја возврати љубовта?

Не туку помислувам дека ако детето сака или родителот сака, не смее да се дискриминира нивната желба. Ако детето го гледа едниот родител како мајка, тогаш ни фустанчето, ни облекувањето ни однесувањето не се бариера помеѓу половите. Ај нека не е фустанче, нека е розефки пантолончиња со туфни и цветчиња. Значи? Ќе го облекуваш и ќе го охрабриш да се заљуби и тоа во некое машко другарче, да се фатат за рачиња, да му ја возврати љубовта?
Познаваш геј особа?

ЛДП не кажаа, дека чекаат еден нивни член да се поризнесе.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 21:12 ---
Познаваш геј особа?

Јас да.
Се лечи. Кај и да е ќе се излечи.

Инаку, болеста не удира на нација, нема врска од кој национ или етникум се.
Примарно е тоа што како грипот фаќа, секој кој е слаб.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
На исто место се лечите?

Јок.
Јас пијам диклофенак за болки. Проаѓаат скшреници полесно од педерлак.

Тој е в манастир, пресреќен што го има бог со него да чекори кон спасение.

П.С. Сама праша каде се лечи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom