Divider
Seraphim
Имаше напишано:кој е антигеј бракој од кајгана ела на ферка?Не идам нигде јас. Инаку јавно си имам шетано со дечкото. Под кој камен се криеше тогаш да дојдеш да ме пратиш во лудница?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше напишано:кој е антигеј бракој од кајгана ела на ферка?Не идам нигде јас. Инаку јавно си имам шетано со дечкото. Под кој камен се криеше тогаш да дојдеш да ме пратиш во лудница?
не сум од вашите да го гушна, Спиро , тоа што е вистина и што вас ви е криво и пишуваш сега пак слупости е ваша работа ,Иди гушни го сега и прашај го што ќе ти даде за нова година.
Психолози, социолози, курци и палци, а сите психолози, психијатри и доктори општо се повикуваат пред се на АПА и СЗО, а и двете се јасни дека хомосексуалноста не е болест.
Овие нашиве многу се паметни, дефинитивно.
Што психолози ќе беа тоа, така од дома им се причинило, може и Исус на сон им се јавил![]()
Спиро убаво го потенцираше зборот биолошки родители.
А жената сега има скоро 60, детето 20 и кусур.
Сосема здрава индивидуа, пораснато е со еден родител, и тоа небиолошки.
Делба на фримата, 60-40, зависи коју е Буч, а кој Бич.ж или како ќе се договорат.Toa e veke drugo, a sto ako se razdelat na primer ?
Болни не е говор на омраза, а чир е болест, е сега не мислам дека е општествена болест, ама Латас си знаеСДС чекaше да се крене прашина за да може да се затскрие нивниот став, а со самото тоа да се помолат на некој глас од педерчињата. Кој геј ќе излезе на наредни избори да гласа за било кои од партииве си врши убиство на својата слобода и прави будала од себе.
Интересен е ставот на Сител околу поимот за дискриминација. Хомосексуалците не биле дискриминирани, но се болни и чир на општеството. Која е дефиницијата за дискриминација која не опфаќа говор на омраза? Феномени сме, жими се![]()
Делба на фримата, 60-40, зависи коју е Буч, а кој Бич.ж или како ќе се договорат.
ХХ ке идам таму бе,ама за подобар либерален живот каде моите деца ќе растат со толеранција спрема другите култури,и нема да ги осудуваат хомосексуалните двојки.Па и мое дете да е хомосексуалец,секогаш би му пружел подршка.Ама на кој јас објаснувам,ако продолжам со убедување ќе треба да ме прогласат за пациент со кривулентна шизофренијапа тогаш иди си бе во Шпанија ,Италија, и В.Британија..
Спиро убаво го потенцираше зборот биолошки родители.
А жената сега има скоро 60, детето 20 и кусур.
Сосема здрава индивидуа, пораснато е со еден родител, и тоа небиолошки.
A zosto tebe bi ti precelo tie da se imenuvaat kako partneri po zakon (ete ne mora sopruznici)?
СДС чекaше да се крене прашина за да може да се затскрие нивниот став, а со самото тоа да се помолат на некој глас од педерчињата. Кој геј ќе излезе на наредни избори да гласа за било кои од партииве си врши убиство на својата слобода и прави будала од себе.
Интересен е ставот на Сител околу поимот за дискриминација. Хомосексуалците не биле дискриминирани, но се болни и чир на општеството. Која е дефиницијата за дискриминација која не опфаќа говор на омраза? Феномени сме, жими се![]()
Најпрвин да почнеме со твоето незнаење и давање споредба која нема ама никаква врска со педерите,ама битно да се трола.
Татко(маж) + Мајка(жена) = дете
Умира родители без разлика дали таткото или мајката.Детето останува со својот родител,па можеби ќе му најди нов татко или мајка. Ако е мајката можеби ќе му најде татко можеби не,а и обратно.
Што ако е небиолошки нивни родители кога е се природно.Пред тоа имал родители мајка и татко,а сега треба да има татко и татко или мајка и мајка, па тоа не е природно. БОЛНО Е!
Дал некој од вас уствари и прочита што изјавува Спиро, или онака си тролате?
Изгледа е второво.
убаво прочитавме дека брако помеѓу гејој не е здраво ,тоа го кажаа и социолози и психолозиДал некој од вас уствари и прочита што изјавува Спиро, или онака си тролате?
Изгледа е второво.
ХХ ке идам таму бе,ама за подобар либерален живот каде моите деца ќе растат со толеранција спрема другите култури,и нема да ги осудуваат хомосексуалните двојки.Па и мое дете да е хомосексуалец,секогаш би му пружел подршка.Ама на кој јас објаснувам,ако продолжам со убедување ќе треба да ме прогласат за пациент со кривулентна шизофренија
Нормално, кога јас ја поставив темата морав да исчитам првин да не е случајно патка контра ставовите од искона на светото име ВМРО.Дал некој од вас уствари и прочита што изјавува Спиро, или онака си тролате?
Изгледа е второво.