Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПА норамлно на гејојите ни ова не им одговара , па на крај краева земаш дете од Македонија , сакаш брак помеѓу гејој во Македонија , а ти се буниш за МАкедонија пишав и погоре кој не му се свиѓа дека нема бракови помеѓу гејој нека иде во Италија,.Шпанија,В.Британија нели таму биле полиберални земјите и понапредни од МАкедонија :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Два аршина сакаат за иста работа.
Ем ај тука геј бракови, ем не чини Македонија, сиромашна, затуцана, затапена, традиционална, фобична....а да, и социолози неписмени има.

Спиро не ми е комшиката Трпана, па како ќе се сфатиме.
Спиро е министер и мора да размислува како го кажува она што го кажува.
Дете израснато од самохран родител кој посвоил, не е ли здраво?!
Спиро убаво си кажа дека не е здраво дете да израсен помеѓу гејој и тоа го рекао и тим социлози и психолози ,самохран родител е трета работа ,ако почнуваш разговор за самохран родител дај да ппочнеме и за инцест,за полигамија бидејки ако гејој се признаат треба и овие да се признаат ,немате аргумени и ја вртите темата на друга страна

Бракови не се даваат. Шо се даде - се даде, сега кој сака нов брак та бил педофил, хомосексуалец, некрофил, зоофил... нек си собере доволен број подржувачи и нек поднесат барање не на форум туку во влада и собрание.
Гејојте Летко се двесте илјади, педофилите ќе излезат со слична бројка, зоофилите и некрофилите со помала, ама ќе испадне дека нормалните се само или рамковни или едвам некој процент.
Не ми е јасно, акос е сите тие на куп толку многу, како досега не сменија закони?

Абе гнас ми е да видам двајца мажи како се држат за рака а камо ли да ги гледам како се лапаат сред улица.
Таквите само в лудница ,то му е психички поремечај .
Господ ни дал пиштол,а на жените футрола .Така да се е јасно .Педери земете си по еден бугарски пасош и да ве нема од државава кај сакате во европа имате дозволени педербракови .СЕА АЈТ

Не идам нигде јас :). Инаку јавно си имам шетано со дечкото. Под кој камен се криеше тогаш да дојдеш да ме пратиш во лудница?

А бе, ретки се тие. Затоа и толку тешко добиваат деца за посвојување. Мора да се прегледа далие ептен здрава личност.
Батали тоа, она стана самохрана мајка после посвојувањето, брзо после година две мажот и почина.
Значи детето е посвоено од двајца родители, но пораснато е само со еден.
По изјавите на Спиро детето треба да биде ,,нездраво,, затоа што живее со еден родител и башка не му е биолошки родителот.
Јас морам да си го поздравам ценетиот министер:
tumblr_mb1umtMI4Q1r9ijxto1_500.gif

Гејојте Летко се двесте илјади, педофилите ќе излезат со слична бројка, зоофилите и некрофилите со помала, ама ќе испадне дека нормалните се само или рамковни или едвам некој процент.
Не ми е јасно, акос е сите тие на куп толку многу, како досега не сменија закони?

Нема нормални. Тие, „нормалните“ се латентни педери, толку бргу заборави?! :D

Не бејб. Туку груба бројка на поединечни IP адреси на корисници на LGBT -related социјални нетворзи или дејтинг сајтови.
динамична ип адрса ви го крева просекот, геј со динамичка ИП адреса кој се ууклучува 10 пати на ден да провери дали го бара некој воспален и за плодење спремен мажјак ќе крене во годината бројка од 3000 гејој. Ако од 20 геја во македонија пола имаат динамички адреси ете ти 30.000 IP гејојн годишно. За 20 години од 2 ипол милиони македонци ќе има 6 милиони геја

не оставаат масоните и ватикан мајку им комунистичку....

Спиро убаво си кажа дека не е здраво дете да израсен помеѓу гејој и тоа го рекао и тим социлози и психолози ,самохран родител е трета работа ,ако почнуваш разговор за самохран родител дај да ппочнеме и за инцест,за полигамија бидејки ако гејој се признаат треба и овие да се признаат ,немате аргумени и ја вртите темата на друга страна

Иди гушни го сега и прашај го што ќе ти даде за нова година.
Психолози, социолози, курци и палци, а сите психолози, психијатри и доктори општо се повикуваат пред се на АПА и СЗО, а и двете се јасни дека хомосексуалноста не е болест.
Овие нашиве многу се паметни, дефинитивно.
Што психолози ќе беа тоа, така од дома им се причинило, може и Исус на сон им се јавил :facepalm:

Батали тоа, она стана самохрана мајка после посвојувањето, брзо после година две мажот и почина.
Значи детето е посвоено од двајца родители, но пораснато е само со еден.
По изјавите на Спиро детето треба да биде ,,нездраво,, затоа што живее со еден родител и башка не му е биолошки родителот.
Јас морам да си го поздравам ценетиот министер:
Внимавај, деца не даваат на посвојување туку така, ееееј, има еден куп проверки. башка, млада е, ќе најде друг.

Спиро не рече дека треба биолошка, туку здрава мајка и татко.

Temata e Хомосексуални бракови во Македонија , zosto mesate brak so posvojuvanje dete. Dali bi poddrzale opcija da mozat da registriraat partnerstvo a da ne se narekuva brak?
тоа е веќе дозволено, можат да одат на нотар и дадат изјави за взаемно помагање, заедни пари средства стан кола... или можат да си оформат фирма еднио (машкото) директор другио заменик директор и да си маат се на име на фирма а да си поделат акции на пример 60% за посилниот а 40 % за понежниот пол и да делат плати дивиденди, сини картони...

Иди гушни го сега и прашај го што ќе ти даде за нова година.
Психолози, социолози, курци и палци, а сите психолози, психијатри и доктори општо се повикуваат пред се на АПА и СЗО, а и двете се јасни дека хомосексуалноста не е болест.
Овие нашиве многу се паметни, дефинитивно.
Што психолози ќе беа тоа, така од дома им се причинило, може и Исус на сон им се јавил :facepalm:

Не го мешај Исус, да не те кажам на љандра, таа уртикарија ќе фати уш малу Исус да го споменеме :pos:;);)

Внимавај, деца не даваат на посвојување туку така, ееееј, има еден куп проверки. башка, млада е, ќе најде друг.

Спиро не рече дека треба биолошка, туку здрава мајка и татко.

Спиро убаво го потенцираше зборот биолошки родители.
А жената сега има скоро 60, детето 20 и кусур.
Сосема здрава индивидуа, пораснато е со еден родител, и тоа небиолошки.

тоа е веќе дозволено, можат да одат на нотар и дадат изјави за взаемно помагање, заедни пари средства стан кола... или можат да си оформат фирма еднио (машкото) директор другио заменик директор и да си маат се на име на фирма а да си поделат акции на пример 60% за посилниот а 40 % за понежниот пол и да делат плати дивиденди, сини картони...
Toa e veke drugo, a sto ako se razdelat na primer ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom