2
~2A
Гостин
Значи раѓаш син/ќерка ако си доволно одговорен да ги израснеш и образуваш. Раѓаш/правиш потомок за да си ја продолжиш лозата и исполниш некоја твоја замисла за шо е животната цел. Твоите желби застануваат тука, а потаму кога синот ќе наполни 18 години тој не е веќе твоја сопственост да моеш му кажеш дека тој МОРА да има дете прибидејќи ти сакаш внуче коешо ќе личи на тебе или него.
Мислиш и ја не сакам дете коешо личи на мене? Мислиш се` едно ми е и дека посвоеното ќе го сакам ко моето? Bullshit. Aма боље тоа, него да врзам женско за мене со коешо нема да имаме никаква поврзаност, или ќе базираме живот врз лаги.
Тоа шо парадираат гејовите по улица не е за да дадат до знаење дека се ебаваат у газ, има расправано повака у овие 500 и кусур страни зашо се прават паради.
А тоа шо бараме дете да посвојуваме, и нема да го добиеме у блиска иднина, епа ќе го добиеме у некоја далечна иднина, па ако ја нема да можам да посвојам дете, се надевам до две генерации потаму ќе му биде овозможено да посвои некој како мене.![]()
Ако не друго домашните континуирано влијаат врз тебе да имаш дете,да основаш семејство,а не да посвојуваш, да ОСНОВАШ,а основањето се прави кога ќе се соединат мажот и жената и излегува финален производ,а тоа е детето. Детето ќе биди на улица или во дом ако родителите му се починати/го напуштиле или му го одзеле поради тоа што не можат да одгледаат едно дете.
Идеме до точката каде што заклучуваме дека ако не е како што е во природата а тоа е МАЖ+ЖЕНА=ДЕТЕ а детето е иднина за опстанокот на човекот,тогаш зошто гејовите посвојуват деца,зарем еден ден нема да исчезнат доколку сите би биле гејови?
Да бе парадиравте за да ви намалат цените на кондомите и да имате бесплатни прегледи на болница.