Ќе ја дознаете вистината кога ќе осетите на своја кожа. Сега прајте се либерални. ДЕТЕ СО 2 ТАТКОВЦИ. Ова на некој му звучи нормално.
Ај еве, нема да бидам либерална на момент. Ќе бидам задртана и конзервативна. Што значи тоа?
Не поддржувам давање права на било кои лица кои ги бараат иако со тие права мене нити ми штетат, нити ме мучат, нити било каков ефект врз мене имаат.
Се заканувам со тепање, палење, масакрирање и не знам уште што не на лица кои муабет никад у животов не ми направиле и нема појма за што уствари се залагаат.
Активно лобирам против све што не разбирам и главен и основен аргумет ми е господ, традиции во изумирање и секако - мислењето на комшиите у маало, а скраја било да се дознае и пошироко и на тие мислењето.
Мислењата до кои фаталистички се држам комплетно се поклопуваат со мислењата на прадедоми и ужасно сум горда на тоа и истото го потенцирам како еден од најголемите докази за мојот морален и исправен начин на живот и размислување.
И за крај, самоуверено им се обраќам на денешниве либерали - ќе видите вие кога ќе ви дојде јајцето на гз! и мислам дека со тоа сум кажала голема вистина (сеуште неоткриена за либералите, нели)
Ете, сеа поише ти се свиѓам? Понормална ти звучам? Убаво.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 03:31 ---
Не е болест,пореметување е..неможе да се излечи ако веќе настане таква деформација.
Овие муабети за деформацијата, дефектите, пореметувањата, дисбалансите и сличните на нив нашироко се расправини во Хомосексуалност. За да не се повторувам, а воедно и за да не идам оф топик - прочитај си таму, па врати се.