Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма ти велам игри без граници, на кој начин ќе те загрози дилер на дрога кој му подава дрога на оној кој сака да купи доброволно? да легализираме наркоманија и дозволиме слободна продажба, на кој начин ќе те загрози некој кој сака да се убие, да легализираме еутаназија?, на кој начин ќе те загрози некој кој сака да има брак (доброволен) со 10 жени, да легализираме полигамија, значи покрај геј заедници, ќе имаме и слободна продажба на дрога, еутаназија, полигамија, зоофилија, инцест, малолетнички секс..... поооо а бе уше малце и мене ќе ме наговориш да лобирам за геј бракови !!На кој начин ти или јас или било кој друг ќе биде загрозен ако некој има секс со животно, направи инцест или склучи брак со 14 годишно девојче? На кој начин тоа ќе те загрози тебе и другите?
Јас несакам никој да ми суди за тоа како го живеам животот, и затоа различноста на другите не ја сметам за закана се додека не ја ограничува и загрозува мојата и слободата на останатите. Дали овој став за тебе е погрешен и доколку е, зошто?
aman veke i od ovie 'normalnite' shto se sexat pravilno, na covestvoto tie mu donesile poveke zlo...иако не кажа директно, сепак се слагаш дека доброволен инцест, доброволна зоофилија доброволен секс со малолетни лица се исто толку нормални како и хомосексуалноста.
Не знам што би спречило тогаш и брак со малолетничка, брак со животно, брак меќу татко и ќерка или брат и сестра, посвојувања на деца од страна на такви заедници???
Нема крај на “нормалности“ ко ќе тргнеш од хомосексуалноста. Игри без граници се.
aman veke i od ovie 'normalnite' shto se sexat pravilno, na covestvoto tie mu donesile poveke zlo...
inace tvojot paralelizam megu homosexualnosta so incestot, pedofilia i dr e greska
е да, хомосексуалноста е добра настраност, овие другите не се....aman veke i od ovie 'normalnite' shto se sexat pravilno, na covestvoto tie mu donesile poveke zlo...
inace tvojot paralelizam megu homosexualnosta so incestot, pedofilia i dr e greska
Хехе не е исто( знаев дека ваков одговор ќе добијам). А еве зашто и не е исто. Мажот и жената поради икс причина неможе да имаат дете пример заради прележана болест,неправилна исхрана, итн .Но сепак можат да имаат дете ,инвитро или не, детето ќе се роди од мајката додека кај хомосексуалците ова не е возможно никако. Е тука е неприродното,во стар почнуваат со хендикеп.
Природата си направила така и не треба со сила да се менуваат нештата.
За бракови нека си се борат тоа е легитимно ,ајде во име на љубовта нека им биде ама деца мешање никако.
Од проста причина што во спротивно н еби оделе на ин - витро.
Би го зачнале по нормален пат.
Голем дел од реализираните хомосексуалци на запад со многу попродуктивни членови на општеството на запад, отколку хетеросексуалците.е да, хомосексуалноста е добра настраност, овие другите не се....
Aj кажи колку земји членки на ЕУ имаат легализирано геј бракови?Голем дел од реализираните хомосексуалци на запад со многу попродуктивни членови на општеството на запад, отколку хетеросексуалците.
Ама кај нас е се наопаку, ама без разлика на изјавата на министерот ќе притисне еу и кога тогаш ќе легализираат геј бракови. Битното е што се отвори кутијата и сега нема назад.
И плус тоа се ближат изборите така да ако сега каже нешто позитивно за геј браковите ќе изгубат многу од избирачите.
Јас и давам рок 5 години за да ги издржат притисоците од еу.
Не знам јас што се може да влијае на децата.
Ќе ги прашаш истите тие психолози кои беа добри да ја тргнат хомосексуалноста од листата на болести, а сега с елоши оти не сакаат акламативно да дозволат посвојување.
Сигурно има нешо, шо не е у ред.
п.с. епа барај низ нетов, немам јас сеа готови податоци и линкови при рука
ако навистина те интересира дали се точни моите изнесени податоци (а точни се и те како), ќе најдеш сам
Хехе не е исто( знаев дека ваков одговор ќе добијам). А еве зашто и не е исто. Мажот и жената поради икс причина неможе да имаат дете пример заради прележана болест,неправилна исхрана, итн .Но сепак можат да имаат дете ,инвитро или не, детето ќе се роди од мајката додека кај хомосексуалците ова не е возможно никако. Е тука е неприродното,во стар почнуваат со хендикеп.
Природата си направила така и не треба со сила да се менуваат нештата.
За бракови нека си се борат тоа е легитимно ,ајде во име на љубовта нека им биде ама деца мешање никако.
Повели прочитај тука повеќе за тоа.Aj кажи колку земји членки на ЕУ имаат легализирано геј бракови?
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_the_European_Union#State_laws
Од 27 земји членки на ЕУ, геј бракови имаат 6 држави
Од 27 земји членки на ЕУ геј унији имаат 16 земји
И велиш Македонија нема да влезе ако нема институција геј брак или унија?
хахах детски муабети, а земји кои се веќе членки а немаат геј брак и униија ќе ги избркаат од ЕУ. Тоа е само уште една од многуте лаги на гејојте дека услов за пием во ЕУ е постоење а геј бак или геј унија.Не само поради тоа и поради ред други работи, ама важно дека кога тогаш мора да ги легализира.
Не дека и ЕУ е света, ама каде каде е подобра од нас.
хахах детски муабети, а земји кои се веќе членки а немаат геј брак и униија ќе ги избркаат од ЕУ. Тоа е само уште една од многуте лаги на гејојте дека услов за пием во ЕУ е постоење а геј бак или геј унија.