Near
Рандом лик од соседството
- Член од
- 26 март 2009
- Мислења
- 4.296
- Поени од реакции
- 7.023
Што се палите сите по судии? Па не ви е ова македонска лига да му се заканувате на судии,нема тука влијание Ивица Коневски. Играта ви ја прочитаа како селски буквар. Немавте никаква игра,се беше сведено на индивидуални акции. Бидете реални малце. Раднички имаа 10 пати поуиграни акции,само немаа завршница. Бев јас на утакмица. Шо не кажете нешто за дрвото Чековски? Или за мизеријата Урош Николиќ шо сите го праевте all-star играч?? Центрите општо земено денес беа КАТАСТРОФА. Впрочем и целиот тим,единствени светли точки беа само Дамјан и Кејд Дејвис. За навивањето-ИМАШЕ расистички изрази кон црнците на Раднички. Сеа ако е запишано у делегатски извештај,матер ќе ви ебат од казни. Пичката Гечевски заслужено доби техничка,па исклучувачка. Не е ова МКД лига,па да трча по Павлов без последици . Според мене-ФА слаба бројка денес. Навивањето-4,4.5. Знаеја да ја дигнат атмосферата кога требаше,пееја од прва до последна минута без престан(дури и на тајм-аути и на прекини меѓу 2 четвртини),едина забелешка ми беше бројката и расистичките извици од дел од навивачката група.