Фан клуб - РК Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ги утепавме :)
Раковиќ ни е најдоброто засилување дефинитивно. Марковски се подобар и подобар. Ојлевски и Марковиќ исто. Џамбо доста ноншалантно се однесуваше, мора Вујо да го среди малце. Лоша вест е што Прибак изгледа се повреди :( Дали лошо згазна не видов убаво, ама одма ја напушти играта и не влезе после. Мраз држеше на зглобот до крај.
Неколку убави потези, голови. Кале прилично исполнето, се спрема за у сабота :D

Член од
19 август 2010
Мислења
3.976
Поени од реакции
9.637
Od natprevar vo natprevar igrame se podobro.... Cak stigame da tepame i po 20 razlika.... Ako proslata godina igravme tesni utakmici so Sloga, Izvidjac i ostali, ovaa godina drzime lekcii.... Pak ke kazam imame strasna rotacija... Vujo e na slatki maki.. Samo nekako Dzambo mi e u slaba forma..deluva nezainteresirano, i tuka Vujo mora da reagira, da go vrati megu zivi.. Neznam zaso denes ne mu dade ni minuta na Canevski koj proslata ja odbrani vo golem stil. Isto taka zagrizuva i povredata na Pribak( se nadeam deka ne e neso seriozno). Ja napusti igrata okolu 45 min, ama na kraj mozese da stoi, pa da se nadevame deka ne e nesto seriozno. Krilata se najdobar del od timot.. Busime od dvete strani.. Isto i Markovski i Stole na piker odlicni..I na kraj ke se povtoram ama ocigledno nema spas od toa.. Najmnogu skripime na lev bek,ama ocigledno pricata po toa prasanje e zatvorena taka da bolje da ne tupam. U sabota se najavuva spektakl u Kale, taka da site na Kale... Deckive zasluzija! Vardar <3

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Час по навивање,амфитеатар СРЦ Кале,по ЕКТС е ова!!!!!присуство задолжително!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom