Протепај гоznam deka ova nee tema za ova ama ke prasam sepak ima edno dete koe me zmara mnoguuuu i zaebava i mi odi na nervi i neam idea vishe sho da pravam ??
Кај ме погоди сега за карта во срце...Тешка бештија сум.Да бе...да ја викнам? Ќе дојт, ако карта и земиш. Сака фузбаљ.
Прво не ви ја знам ситуацијата па решение само вие може да пронајдете ако постои такво нешто.Јас дојдов по совет...повторен.Не знам колку е сигурен дека го сакам ама почна да пречуствува.Тоа не е проблемот туку неговиот однос со мене.Некогаш е супер а подоцна почнува да ме игнорирра.Јас тој однос не го заслужувам и стојам на тоа.После се што направив за него тој ми ја касна раката.Се трудам да му помогнам а тој е бетер магаре.Мојата љубов ја заменува со нешто друго.Цело време ми дава надеж а на крај ме заебува.Пред малку се скарав со него и се тресам како на -10 степени.И двајцата ја имаме вината,признавам...Јас го побарав а тој се однесува детски и ми одговара на ладен начин.Го прашав што му е ако му пречам да го оставам а јас ни крива ни должна го јадев.Па го молев да ми каже кој е проблемот ако можам да помогнам добив негативен резултат.
Океј мразам да анализирам.Тоа е тоа накратко.
Сакав да му ја кажам целата вистина,за моите чувства и баш кога решив целосно да му се отворам ја заебавме работата.
Можда јас сум крива де...А цело време се гледам нему да му е добро,јас не сум важна толку.Пуста љубов.
Не знам дали да оставам се,или да продолжам да се борам за неговата љубов.
Колку и да барам решение јас ке си се вртам во круг,ке си молчам пред него само да не го повредам.
Можеби погрешно постапувам.И осудете ме ако сакате,имате право на тоа.![]()
не се секирај се додека тебе не почнат да ти се вовлекуваатsekogas se naogam vo ljuboven pentagramneznam kako ama se vovlekuvam i mnogu sum rastrgnat na site strani pamet veke neostanuva vo mene
![]()
Е зато има нееби.Кај ме погоди сега за карта во срце...Тешка бештија сум.
zeni ahhh ne se moze bez niv a beter e so nivне се секирај се додека тебе не почнат да ти се вовлекуваат
ti si si kriva de, ke ti pomine eden den.Сакав да му ја кажам целата вистина,за моите чувства и баш кога решив целосно да му се отворам ја заебавме работата.
Можда јас сум крива де...
Да,јас сум крива бидејки се обидувам да го извлечам од депресијата,да му докажам дека може да биде сакан покрај неговите тврдења дека не е така.ti si si kriva de, ke ti pomine eden den.
Koga ke porasnes.
Да,јас сум крива бидејки се обидувам да го извлечам од депресијата,да му докажам дека може да биде сакан покрај неговите тврдења дека не е така.
Срамота е да се искажуваат чувствата?од кога?
smihajlo избувнува зошто зборувам со негов другар,од тој ден се се смени.Ме занемарува и со видео игрички.
Фала што ме просветли.ne e sramota toa, sramota e drugo.
np, poveli i drugiput.Фала што ме просветли.![]()
Па сега како што кажав најдобро самата можеш да ја процениш ситуација.избувнува зошто зборувам со негов другар,од тој ден се се смени.Ме занемарува и со видео игрички.