Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПРЕВЕДУВАШ СО GOOGLE TRANSLATE????
Кристијан будала се сведува на една вистина.
Брат, грешка си...не се праам....јас ја знам вистината.Јас те правам будала само за едно: што се правиш дека знаеш што зборуваш постојано прашувајќи ги другите дали разбираат и обвинувајќи ги дека не разбираат!
Да го научиме човекот да биде бог, ако може мислам... ако не ти смета.
.
Брат, уживај... Јас не реков дека ти немаш своја вистина и свое разбирање, само реков дека ние на форум не ја знаеме, бидејќи ти не го презентираш своето знаење и разбирање, ами ги судиш другите преку твојата призма на разбирања итн итн...
Брат..најголема равенка е 1+1+1=1Брат, уживај...
Реши си ја равенката 0=2 и ќе ти се среди животот, па и смртта!
Побарај за оваа 0=2, зборуваат многу мајстори на животот, нормално со различни форумили кои те носат токму до ова решение.
Така... се читаме, брат.
Не може ти за некој друг да велиш што е НАЈГОЛЕМО!
Тесла:
Енергијата, која е различна, во секого е она што го чини човековото 'јас' или 'душа'. Кај другите суштества тоа е нивната суштина, 'душата' на растенијата не е исто што и 'душата' на минералите и животните
Тесла битието го перцепирал како електрицитет... за него се било електрицитет само сите различни форми на неговата манифестација(човек, животно, растение, вода, камен, воздух, небо, оган итн...) се разликуваат по фрекфенцијата на тој електрицитет, во зависност од тоа таква ќе биде и манифестацијата...(е финтат е што доколку сме свесни ние, оти само ние луѓето имаме можност да станеме свесни... би можеле да ја менуваме својата фрекфенција по наша воља(нели во согласност со природата и нејзината воља сепак се е взаемноповрзано)не дека ќе можеме од човек да станеме змеј туку мислев на свесното ниво на перцепирање на реалноста)
Добар си брат, имаш основни познавања за сваќањата на Тесла...за разлика од многу други.Тесла битието го перцепирал како електрицитет... за него се било електрицитет само сите различни форми на неговата манифестација(човек, животно, растение, вода, камен, воздух, небо, оган итн...) се разликуваат по фрекфенцијата на тој електрицитет, во зависност од тоа таква ќе биде и манифестацијата...(е финтат е што доколку сме свесни ние, оти само ние луѓето имаме можност да станеме свесни... би можеле да ја менуваме својата фрекфенција по наша воља(нели во согласност со природата и нејзината воља сепак се е взаемноповрзано)не дека ќе можеме од човек да станеме змеј туку мислев на свесното ниво на перцепирање на реалноста)
П.С. електрицитетот е изворот на се во универзумот т.е. е ботието... ова беше директно од Тесла кажано му бев сега медиум и ми ја пренесе поракава...
Туку бев во петокот во музејот на Тесла во Блеград... интересни напрви имаше, немаше нешто многу, али интересното беше што се оригинали тие направи и ни ги демонстрираа како работат...(Но ништо не ни кажаа за битието... хихихих
јебига поима немаат
)
Хахахаха авиони, имаше и нлоДобар си брат, имаш основни познавања за сваќањата на Тесла...за разлика од многу други.
Суштината е во тоа што човекот, како свесно суштество, може да работи на тоа да го подобри своето битие.
Човекот работи цел живот само на својата личност, го заборава битието, и кога таа разлика ќе стане огромна, преставува пречка во натамошниот внатрешен развој кај него.
Да не се повторувам, имам објаснето во темата „битие“, нели не се, нешто си задржав за мене.
Имаше ли авиони во музејот, бидејки некои мислат дека Тесла правел авиони за да може човекот да лета....![]()