М
Мартин`
Гостин
Поделбава сигурно е правена од некој сајт како точка, многу глупа работа искрено никаде не се пронајдов
Измеџу другото да и пратеник сумти си пратеник не мешај баби и жаби
http://1st.blox.ua/2011/11/Pro-krotov-kur-obezyan-kotov-dengi-i-tvoe-mesto.htmlПоделбава сигурно е правена од некој сајт како точка, многу глупа работа искрено никаде не се пронајдов
,,,,,,,,vo kladba ,,,ti i jas ,,,vo momentot koga ke pochne da se pishuva na latinica da me naznachish za supervizor admin ,,,vazhi ,,,a veke pochnaa da ti pishuvaat ,,,,,ochigledna beshe eliminacijata ,,,seushte neznaesh so kogo tamu si imash rabota ,,,,,,,/mislam na tie sh ,,,tamoshnite..///,,,a skoro ke se sluchi toa,,, prifakash ili ne ,,,ako si tolku siguren bi trebalo da prifatish,,,,Јас можно е да сум мајмун :d Или па уште неопределен.. али мачка не сум :/
Може ли сето тоа да го оставием на стрна и да те прашам нешто: Зошто пишуваш вака? Технички проблеми ли се или навика? Стварно не ми е јасно, а многу лошо изгледа :/,,,,,,,,vo kladba ,,,ti i jas ,,,vo momentot koga ke pochne da se pishuva na latinica da me naznachish za supervizor admin ,,,vazhi ,,,a veke pochnaa da ti pishuvaat ,,,,,ochigledna beshe eliminacijata ,,,seushte neznaesh so kogo tamu si imash rabota ,,,,,,,/mislam na tie sh ,,,tamoshnite..///,,,a skoro ke se sluchi toa,,, prifakash ili ne ,,,ako si tolku siguren bi trebalo da prifatish,,,,
,,,,nachinot na pishuvanje so zapirki ,,ostanalo neshto navika od pred 35 god ,,medicinski fakultet,,,,a so tek na vreme ,,,na forumite mi e zashtiten prepoznatliv stil na pishuvanje ,,,,obidi se ubavo da prochitash,,,nishto nema nelogichno se e vo celina pomegju zapirkite,,,,a za toa dali e grdo ,,,vakvo ili takvo ,,,toa e veke lichen stav ,,,,tuku na mi odgovori na prashanjeto,,,a za latinica ,,i toa e profesionalna navika ,,niedna dijagnoza ne se pishuva kirilichno ,,,,Може ли сето тоа да го оставием на стрна и да те прашам нешто: Зошто пишуваш вака? Технички проблеми ли се или навика? Стварно не ми е јасно, а многу лошо изгледа :/
Не ми изгледаат лоши како и да е.. Иначе за ова твојот препознатлив стил, стварно е лоша навика. Тоа лесно ќе го познаеш ако анализираш колку проблеми си имал за да го интегрираш стилот, нормално е, твојата илустрација за препознатлив стил едноставно не пали на позитивно, оти тешко е за читање. Одамна имам пишувано за кирилица на кајгана, имало куп такви теми.
Тоа е тоа.. Не сакав да испаднам премногу строг, но во самиот почеток не е убаво да се даде таков прв впечаток. Понатаму може ќе те одблокирам и може ќе дојдат нови луѓе, не мора да го гледаш форумов како гето на Квик и Лу, ќе се измеша со тек на време.