- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 29
ДаOpaaaaaa spiun pa ti si znael Makedonski![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаOpaaaaaa spiun pa ti si znael Makedonski![]()
Mnogu me nerviraat luge koi se od tuka i ko ce im doe nekoj sum primetil zborat ili srpski ili bugarski , jas sekogas koga praam so bilo koj muabet ne odstapuvam od mojot majcin jazik Makedonskiot ( zasto oni ne se potrudat da zborat na Makedonski )![]()
razbiram bugarski ama ova e Makedonski forum i Makedonija e i nema so da te razbiram be ima pravila a ne kako stefco da go ebam , ti si tuka i ke pisuvas MakedonskiДаАма и ти разбираш б'лгарски, не се прави
Просто ми е по-лесно да си пиша на б'лгарско, отколкото на македонски
![]()
Mnogu me nerviraat luge koi se od tuka i ko ce im doe nekoj sum primetil zborat ili srpski ili bugarski , jas sekogas koga praam so bilo koj muabet ne odstapuvam od mojot majcin jazik Makedonskiot ( zasto oni ne se potrudat da zborat na Makedonski )![]()
razbiram bugarski ama ova e Makedonski forum i Makedonija e i nema so da te razbiram be ima pravila a ne kako stefco da go ebam , ti si tuka i ke pisuvas Makedonski![]()
Кај знае бугар шо е ред бе? Чак Норис ред таму не може да заведе. Проба Тошо, со помош на цела советска моќ и сил и не успеа. Куче коњољубно си е куше, пциште крајшатно мршојадно си е тоа, пциште.
Mozeee ama glaven grad da bide Skopje a ne sofijaАз и ср'бски разбирамНјамам проблем с никој да се разбера на Балканите, оште по-малко с македонците
Пак ви казвам, ние сме един разделен народ сите, с'што както са разделени скандинавците на норвежци, шведи, датчани, германци, австријци ... С'што както са разделени португалците, испанците и всичките народи, които са в испанија искат да ги разделјат. Ние сме едно бе, едно сме, разберете го
Нека се уважаваме. Знаем го това!
![]()
По-трудно е да пиша на македонски. Не, че не мога, просто ми е по-лесно на татарскиабе јас не разбирам шо е то скучно,шо е то струва.....море пес дај бирај зборови кои се разбирливи за нашиот ДИЈАЛЕКТ
Mozeee ama glaven grad da bide Skopje a ne sofija![]()
Досега пишех на македонски, ама се уморих. По-лесно ми е така. Нали вече сме пријатели бе, че даже сме и пијани.На пијани пријатели не им трјабва език, за да се разбират
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:10 ---
Jebem ti mater Dorijski!![]()
Пциште несуштествено, не лај и не пцуј. Јас не те навредувам, а дека ВИСТИНАТА БОЛИ. Е боли, ама ако ја прифатиш ќе ти мине.
По-трудно е да пиша на македонски. Не, че не мога, просто ми е по-лесно на татарскиВсе пак с'м татарин. Предците ми са били с др'пнати очи, дошли сме от степите, ама тука като ни раждат родителите ни ни правјат пластични операции, за да приличаме на вас, античките, за да ви откраднем историјата
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:12 ---
Ако питаш мен, нито Скопие може да е главен град, нито Софија. Главен град Брјуксел ште да е![]()
A? koj grad e ova beee koja naselba Bruklin liПо-трудно е да пиша на македонски. Не, че не мога, просто ми е по-лесно на татарскиВсе пак с'м татарин. Предците ми са били с др'пнати очи, дошли сме от степите, ама тука като ни раждат родителите ни ни правјат пластични операции, за да приличаме на вас, античките, за да ви откраднем историјата
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 10:12 ---
Ако питаш мен, нито Скопие може да е главен град, нито Софија. Главен град Брјуксел ште да е![]()
Не, БронксA? koj grad e ova beee koja naselba Bruklin li![]()