Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Треба уште многу да се работи!

Во второ иако примија брзо гол, сепак не беа лоши, ме изненади добрата реакција после примениот гол.

Лелеле каква утакмица... мислиш финале, се препотив пред ТВ :D

Измените ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ МАЈКО, ниедна си немаше благе везе ама ај...
Коа неможевмо ние да ги победимо сами се победија, фала за автоголот...

МОНТОЛИВО, чуеков добро што дојде за 0.00 у Милан, пошто за ваков цреп не се плаќа ни 0.01!

Грујо да иде у Милано еден споменик на Абиати да постае...

Лелеле каква утакмица... мислиш финале, се препотив пред ТВ :D

МОНТОЛИВО, чуеков добро што дојде за 0.00 у Милан, пошто за ваков цреп не се плаќа ни 0.01!

Грујо да иде у Милано еден споменик на Абиати да постае...

Навистина АБИАТИ КРАЛ :cuc:
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:04 ---
Фала ти друже кој и да си да си жив,се изнамачив 15мин нишо не најдов, ти ми го сочува здрав компјутеров, пошо збеснав:).

Тука сме да си помагаме. Росонери сме повеќе и од браќа!

Доста со вакви муабети...
Што бе доста,не 10 5-3 минимум ќе беше.

Ај не глумете нешто маме му не се прајте ќори,сите голови ни се од индивидуални потези,никаква игра немаме,одбраната е СМЕШНА.
Секоја утакмица ни е мачење.

Мило ми е што се смени формацијата. Треба уште многу да се игра..
И свите кењате по Боатенг а никој неспомнува дека Монтоливо последниве утакмице е катастрофа.
За Шарави, шта речи..коју поруку послати :)

Ни требаше победава! Ваква - таква, значи многу! :) Милан играше многу подобро на 0-0 и 2-2 отколку кога водеше..како да се уплашија кога се најдоа во водство од 0-2.. Ама добро е што го издржаа притисокот кој беше над нив и се враќаат со 3 бода. Видовме голем Милан денеска, од резултатска и психолошка гледна точка.

Абијати одбрани доста тешки удари, ама беше крив за вториот гол. Значи некаде на средина.. Многу е подобар на линија, отколку кога истрчува напред. Шарави покажува дека е зрел играч, а се покажа и искуството на Пацини откога влезе. Изнуди фаули и задржа топка кога беше најпотребно..

Победава добро ќе ни дојде за дербито. Милан може подобро од вечерва.
FORZA MILAN!!

Што чудо ќе беше . .не ми се веруеше на очи :) . . Фараонот гази се пред себе . . феноменален е
Особено ме изненади формацијата со три централни бека. . Ама се исплатеше на крај

Не би се сложил. Со Ночерино се доби цврстина во средина, тоа веднаш се примети. Јепес беше уфрлен за тимот да добие на скок игра затоа што беа очајни, и заврши работа. Јас го преферирам Бојан пред Пацини, но добра работа заврши при третиот гол.

Милан сам ќе се победеше затоа што водеше 2:0, па потоа дозволи Зенит ненормално да доминира. Во второ покожаа тактичка зрелост и желба за победа и тоа се исплатеше.

Што бе доста,не 10 5-3 минимум ќе беше.

Ај не глумете нешто маме му не се прајте ќори,сите голови ни се од индивидуални потези,никаква игра немаме,одбраната е СМЕШНА.
Секоја утакмица ни е мачење.

Абе не бидите кењатори, ај у курац идите више! Израдувај се као навивач да му е**м мајката.. Спремни сте да кењате до утре само за да задоволите его дека сте биле во право за тоа дека сите дрва биле. Ај гитла упм!

Абијати одбрани доста тешки удари, ама беше крив за вториот гол. З
Неможеш да речеш Абијати беше крив кога играчот му избега на Монтоливо, може исплива Абијати ама кривицата иде појќе кј Монтоливо него кј Абијати..

Абе не бидите кењатори, ај у курац идите више! Израдувај се као навивач да му е**м мајката.. Спремни сте да кењате до утре само за да задоволите его дека сте биле во право за тоа дека сите дрва биле. Ај гитла упм!
Тишина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom