Секси е затоа што е глупава?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
За поголемиот број тастатура ебачи секси е све шо има пулс и дупче.
Дај шо даш, само да ја смени Десанка.
Абе велат дека ако смениш десна со лева било чувство као друг да ти прај моџо :) :) :)
Смарт из секси. РекоЈа и у Шерлок новиот, а ја потпишуем на тоа.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако судиме според тебе, сигурно ќе биде некој долготраен и макотрпен процес. Де те молам подобјасни како ќе ја вежбаш да биде попаметна?
Види сега не може секоја што ќе наиде одма вистинското лице да го покажувам, мора да одржувам репутација на ѓубре, хулиган, мафијаш и ментален случај, не смее да разбере колку сум многу паметен, чувствителен, мил и разбран :icon_lol:.
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 08:37 ---
За поголемиот број тастатура ебачи секси е све шо има пулс и дупче.
Дај шо даш, само да ја смени Десанка.
Какво е тоа твое однесување јас не знам засрами се, ти си дама и дамски треба да се однесуваш.

А тоа за десанка или леванка има луѓе што се горди на тој факт и не можеш да ги навредиш :icon_lol:.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Види сега не може секоја што ќе наиде одма вистинското лице да го покажувам, мора да одржувам репутација на ѓубре, хулиган, мафијаш и ментален случај, не смее да разбере колку сум многу паметен, чувствителен, мил и разбран :icon_lol:.
.
А ти уствари мислиш дека имаш таква репутација?
Фактички на финта ќе ја фатиш, браво бе буцо, многу паметно.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А ти уствари мислиш дека имаш таква репутација?
Фактички на финта ќе ја фатиш, браво бе буцо, многу паметно.
Не мислам сигурно имам, затоа што условите на живот бараат овде малку будала да биде човек или малку повеќе :icon_lol:.
Викаат изгледот лажи, така да физички изгледам како манијак не како гуру :icon_lol:.

Инаку не се замарам дали е паметна или не, не оценувам или преценувам интелегенција, затоа што има луѓе кои од што мислат дека се многу паметни дури глупаво изгледаат :icon_lol:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Нема врска генетиката одредува само боја на коса и боја на очи и слични нешта. Паметноста се стекнува и вежба :icon_lol:.

Интелигенцијата е наследна

Иако образованието и животните услови при растењето имаат големо влијание на умствените способности, сепак поголемиот дел од нашата интелигенција се должи на гените кои сме ги наследиле од родителите во комбинација со еволуцијата.
Образованието на поединецот влијае на неговите способности за размислување во иста мера како и гените кои ги има наследено, тврдат научниците од Универзитетот Единбург.

Користејќи примероци на крвта на повеќе од 3.500 луѓе, тие ги одредиле ситните разлики во генетскиот код на луѓето кои може да се поврзат со интелигенцијата на поединецот и меѓусебните разлики.

Според резултатите од анализата, научниците заклучиле дека таканаречениот кристализиран тип на интелигенција кај луѓето кој ја одредува способноста за стекнување на знаење и вештини во текот на животот, однапред е предодреден од гените за околу 40%.

Исто така, таканаречената тековна интелигенција, односно способноста за апстрактно размислување како и реагирање под притисок е во уште поголема мера одредена од гените и изнесува околу 51%, објаснуваат британските научници.

"Индивидуалните разлики во интелигенцијата се поврзани со образованието, здравјето и животните услови во детството, но резултатите на оваа студија многу јасно укажуваат на големото влијание на гените врз интелигенцијата", изјави водителот на студијата, професорот Иан Дери.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Интелигенцијата е наследна
Знаеш она на интернет што се среќава дете кое се сеќава на минати животи, и замисли да му отиде човек па филозовски да му расправа за животот и смртта.
Па такво нешто слично во врска со интелегенцијата ти е дебатата со мене :icon_lol:.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Знаеш она на интернет што се среќава дете кое се сеќава на минати животи, и замисли да му отиде човек па филозовски да му расправа за животот и смртта.
Па такво нешто слично во врска со интелегенцијата ти е дебатата со мене :icon_lol:.
Да, ете, кога ќе пораснеш и сфатиш дека се вели ФИЛОЗОФСКИ, јави се да дебатираме;)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да, ете, кога ќе пораснеш и сфатиш дека се вели ФИЛОЗОФСКИ, јави се да дебатираме;)

Добро сега не сум дете а за другото не коментирам :icon_lol:.

Кој мерач на интелегенција на кој унивирзитет гола вода се, папагали повторувачи подчинети на цитати на некој си нивни замислен авторитет над нив, ниедна слободна мисла немаат.

А да ми е секси и да е глупава според некој си замислен опшествен стандард би ја поттикнал да размислува и ќе биде паметна :icon_lol:
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 14:44 ---
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation.
Oscar Wilde

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
bucio, како ќе ја натераш ќе ја маваш редовно со здрвениот орган по глава за памет да и дојде?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
bucio, како ќе ја натераш ќе ја маваш редовно со здрвениот орган по глава за памет да и дојде?

Со финта не со орган по глава, па со самото мое присуство покрај нејзе интелегенцијата ќе и се зголеми имам такво влијание врз луѓето :icon_lol:.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Со финта не со орган по глава, па со самото мое присуство покрај нејзе интелегенцијата ќе и се зголеми имам такво влијание врз луѓето :icon_lol:.
А јас па се чудам што вака наплив на мудрости ми доаѓаат ете го буцио бил со харизмата и страшната интелегенција :icon_lol:

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Не мислам сигурно имам, затоа што условите на живот бараат овде малку будала да биде човек или малку повеќе :icon_lol:.
Викаат изгледот лажи, така да физички изгледам како манијак не како гуру :icon_lol:.

Инаку не се замарам дали е паметна или не, не оценувам или преценувам интелегенција, затоа што има луѓе кои од што мислат дека се многу паметни дури глупаво изгледаат :icon_lol:
It seems funny,but is true.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Иако во принцип карикирав, си барам комплетност. Пошто сум љубител на муабетење на несекојдневни chit-chat теми, девојка која држи аргументирани ставови ми е попривлечна од мижи-ширачка.
Не, ако некоја ја сметам за физички непривлечна веројатно нема да и пристапам па ако сака и нека е фузија на Хокинг, Ниче и Докинс. Не исклучувам ни физикус, ниту интелектуален капацитет. Само второво го приоретизирам.
Не сум јебо факи4, само не сум ни му6ка курв@.

Kajgana Shop

На врв Bottom