Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Денеска си фрлив 800 денари за да ми каже дерматологот дека имам првут, а ја се издрапав ко луд деновиве по лицето и што ми вика: Деновиве цвета некоја билка, можеби си алергичен на цветот, земи си кремичка, мачкај си, ми сликна една бемка на челото и ми рече дека треба да си ја мачкам со крема за сончање. :icon_lol:
Море да не грешам душа се намачкав со кремава и како помалку да ме чеша.
Иначе, вчера изедов 2 и пол пастрмајлии, за нив немам коментар, али организација слабо, гужва невидена...

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Драга.

Си слушам анплагдот на Нирвана и си кулирам. Долго време не сум се чуствувал вака опуштено. Деновиве почнав и „Ангели и Демони“ да ја читам(незнам зошто по ѓаволите стаив наводници, ради естетика ваљда која ја уништив со заградиве) и веќе имам прочитано едно тристотини страни. Ептен добра книгица, ја препорачувам.
И да, најважното.
Има една девојка. Ептен блиски сме. Како другари. Мхм.. ама.. знаеш бре.

Ајт.

П

Пепси_

Гостин

DAMN! Животна желба ми е кајг,да си седнам во кола,и да си возам како на видеото некаде навечер,пропратено со истата песна која што оде, кој филинг плус ако на совозачкото седиште имаш некоја фина цурица,тивок муабет,месечина,коли кои се претекнуваат и брзат некаде.... и секако тоа да не биде во македонија :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
мора некому да кажам па си рекој ај овде ќе се испразнам.
пред неколку саати барав еден документ низ фиоки и случајно забележав една слика. на сликата беше мама (кога била млада) и еден дечко на нејзина возраст. беа прегрнати и навистина изледаа блиско. значи оној не е тато, брат нема, не беше ни некој братучед.
ја целиот насмеан излагам од соба и и ја покажувам сликата као на зезанција и и викам сега тато ќе го чекам од работа да види што си правела во младоста. инаку таа порано дојде од работа и сами бевме дома. дур не ја виде сликата се си беше во ред ама кога ја виде косaта и се крена. почна да вика што сум и буричкал низ нејзини работи и ми рече веднаш дај сликата да не имаме сите после проблеми.
ја уште насмеан и викам не бе чекај тато да видам како ќе изреагира ;) (малку си е љубоморен чоекот ама повеќе се зеза и тој). за влакно фалеше да ми ја закачи една преку муцка, ми ја зеде сликата, си замина в спална и уште еднаш ме предупреди да не ја спомнувам пред никого.
што се случува воопшто? зошто мораше ја да ја видам таа глупава слика:( кој е тој човек? зошто така изреагира?да му кажам на тато или не? инаку драга ништо до сега немам скриено од него и стварно ми е тешко сега во очи да го гледам....
утре си одам скопје ама мислите ми се дома.
WHYY?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Го дадовме бисерот и семејството мала. Неофицијално оддамна се знаеше, а и со 30 полни редно беше ;) . Да и е*ам крвта, тоа не беше свадба, Сензејшн беше и ресторанов, уште дрес коуд фалеше само. Знаеш, не одам често на свадби ама оваа со цел елан ја чекав и јако распаливме. Хит и вакви околности несомнено ми е ..

ПС - НАСЕЛБА МАЏАРИ ФТВ ! :vozbud:

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга,
сосема случајно и несакајки, бегајки од еуфоријата на Таката, западнав во Гангам стајл еуфоријата...Се чувствувам неубаво поради тоа...I need help и културно просветлување. Не сакам да бидам дел од сета оваа еуфорија :(

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Денес, прв ден, четврта година.Уште од прв ден го осетив притисокот кој започна полека но сигурно да се таложи на мојот грб.Уф, сурово ќе биде годинава!
Утепана сум.Од 7 до 19 бев надвор и повеќето од времето на нога.Али, бар вредеше за уморов и болките што ги осеќам сега.
п.с. ептен ми е убав месечниов хороскоп!:LOL:

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
К. пред точно една година, се случи да сретнам личност која ми донесе и радост и тага, и среќа и гнев.....личност која ме стави на тест, ме натера да видам од што сум направен, но и да сватам од што се направени и останатите.
Сега после една година, слободно можам да кажам дека не се каам за ниеден изминат момент. Благодарност до сите кои беа дел од тоа мое искушение....

Liber Al - II
19. Зар Бог да живее во пес? Не, но највисоките се од нас. Тие ќе се радуваат, нашите избрани: кој тагува не е од нас.
20. Убавината и моќта, полетната смеа и пријатниот копнеж, силата и огнот, се од нас.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Кајги
заборајв да ти кажам дека минатата среда бев до Ск и како и секое одење (и враќање) во возот во купето мора да ти се погодат некој постари Прилепчани кој шо уста нема да затворат три саати. Год блесс мобилниот и слушалките.Како беше она music on,world off.Нејсе,друго ми е муабетот. На пола пат од Бт до Ск возот застанва во едно село шо се вика Богомила.Викат многу убава вода имало на некоја чешма таму ама не знам тоа.И тоа Богомила е крстено по богомили-мили на бог замисли.Христијанска секта некаква која шо денес не постој,изгледа не биле толку мили на Бог. Е тие Богомили имаат една многу интересна легенда. Имено жената настанала од опашката на ѓаволот :eek:. Можиш да замислиш кајги? Демек дедо боже пуштил некој ангел да го убие ѓаоло арно ама пред да го фати овај му се пикнал во некоја дупка а овај само успеал опашката да му ја скини. И ангело му ја однел опашката на господ а овај од нејзе напрајл жена. Кој креационизам а? Дарвин вика од бактерија,Папата од на машкото реброто,а богомил некојси од опашката на ѓаоло. Па сега ти бирај си, јас нема да навлегвам во тие дискусии. Ама мора да признајш знаат да ти ја земат душата (ако верваш во душа) Види ги бе Кајги,види ги... Неколку примери од вештата рака на мајка природа.

Ти го пишам ова пошто пак ја сретнав во саботата. Ја немав видено поќе од година,и сеа два пати во две недели. И празно се осеќам бе кајги.Нешто фали во мене,како сакаш наречи го то нешто,кај нејзе е.А шубо ми беше бе ко бев убеден дека ќе можам без неа.Сега пак ќе мора да летам на автопилот. И нека се носи у три лепе и Ерик Фокс и лав сонгс и све нека иди. Барем да ми се спиеше ако ништо друго...

Г

Грејвдигер

Гостин
Можда ќе биде, а можда и не, а? Како и да е, навикнат сум некако на тоа веќе... и стално сум го имал тој израз на фаца, како... океј, како сакаш. :) Имам работа, ама не ми се работи Кајги, па морам тебе да те малтретирам со еден од многу проблеми шо ги има... Со една песничка да те поздравам, и си бегам, ветувам. ♥ :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Не ми е арноооооооо во глатаааааааа. Исушен сум во глата внатре ..
Ќе ми пукнииии too much info.
Има 1 тон теми за кои би читал, а меѓу нив нема ниту 1 предмет што го учам.
Моите ќе банкротираат ако планираат да го завршам факултетот. Ех, а талент бев.
Онака ми се решаваат задачи во Paint, ми се игра на пинбалот да го тилтнам.
Ми се јади чизбургер еееехехехехе.. Ги откажав цигарите на еден ден, утре ќе расчадиме на секаде.
Прекин на реалноста.
Фармерка ми треба под итно. Ајде аљуљи баљуљи држ не дај х во 1, 0 - 2, 1, 2, 3+ ајдееее за едни фармерки.
Ми требаат 2-3000 денари.. дај 50 евра..
Го паднаја The Pirate Bay.
- Fuck you, your pizza and Frank Sinatra.
- Well, fuck you and your Michael Jackson.
Let me tell you the story of Right Hand, Left Hand. It's a tale of good and evil. Hate: it was with this hand that Cane iced his brother. Love: these five fingers, they go straight to the soul of man. The right hand: the hand of love. The story of life is this: static. One hand is always fighting the other hand, and the left hand is kicking much ass. I mean, it looks like the right hand, Love, is finished. But hold on, stop the presses, the right hand is coming back. Yeah, he got the left hand on the ropes, now, that's right. Ooh, it's a devastating right and Hate is hurt, he's down. Left-Hand Hate KOed by Love.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Драга се осеќам лошо многу лошо, имам таков некој осет дека нешто лошо ќе се деси. Немоем да заспием и тоа ме мучи, а и да понекогаш сваќам дека праем некој глупаај грешке ама тоа е кога инаетот е поголем од разумот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom