PowerPoint презентација

• Креатор на темата Креатор на темата LiverBird
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
186
Најпрво, се извинувам што овде ја додадов темава, но некако ниту една категорија не ми одговараше. Слободно може да биде префрлена во некоја друга категорија, ако сметате дека е посодветна.

Инаку имам за задача да подготвам PowerPoint презенатација од 5 минути, на било која тема. Единствен услов е да биде пред се забавна, а не од сериозен карактер, а презентацијата треба да содржи најмалку текст возможно. My brain is going to explode soon. Па, креативци ќе ве молам за идеи. :гик:

Почна школска година изгледа...

Јебеш ти креативци, почни да се снаоѓаш...

1. Затвори го ФБ табот у мозилата
2. Пиши www.google.com
3. Биди КРЕАТИВЕН и напиши што ти треба.
4. Ако тоа што го најдеш е на англиски, а ти треба на македонски јазик, прочитај го она под 5. Ако не, готов си.
5. Отвори google translate и направи copy-paste на текстот
6. Иди до најблиска продавница и купи пиво
7. До 7 саат смееш да купуваш пиво, кај се залета толку касно?!
8. Не, не пробувај да купиш утре пиво, на лица под 18 не даваат.

Добра ноќ

симни од интернет има готови, еве ти една од мене гратис

Attachments

Напрај ја со тврди факти ко на пример дека никој неможе да се лизне под мишка... Па да почнат да се лижат под мишки кога ќе презентираш :icon_lol:

поедноставна задача не можеле да ти дадат
зависи кои ти се интересите...
на пример, сакаш инскети/животни направи презентација од различни видови на пеперутки, слика и краток текст
ако сакаш спорт можеш презентација од фудбалските топки кои се користени на светските првенства :O
ако сакаш компјутери можеш презентација на графички карти на пример...
ако сакаш филмови презентирај 5 најинтересни ликови од филмовите...

дебилни ми се примериве ама гајле ти е

за еволуциjата на мобилните телефони, од циглите нокиjа до аjфон5 / галакси с3 ( сите малцинства да се застапени)

за еволуциjата на мобилните телефони, од циглите нокиjа до аjфон5 / галакси с3 ( сите малцинства да се застапени)

НЕМОЈ!!! Сигурно не сакаш на почеток на школска година кај си дал пари за школски прибор, па да јадеш и тужба од Apple за неовластено користење на нивна сопственост :pos:

и јас ваква презентација правев на времето во 1ва или 2ра средно. инаку темата ми беше за коли нешто безврска, а знам дека сам ја подготвив без да отварам тема овде. не е лошо и ти сам да се потрудиш и нешто сам ти да смислиш :unsure:

Ај поштом е темава за powerpoint, дали во поверпоинт 2010 има опција кога го презентираме и кога ќе кликниме на сликите тие да се зголемат и под нив нешто да пишува. Ако има, како да го направам тоа?

Ај поштом е темава за powerpoint, дали во поверпоинт 2010 има опција кога го презентираме и кога ќе кликниме на сликите тие да се зголемат и под нив нешто да пишува. Ако има, како да го направам тоа?
може, само плз не ме тарај да барам како се правеше тоа. ако имам време утре ќе ти побарам, ок?

може, само плз не ме тарај да барам како се правеше тоа. ако имам време утре ќе ти побарам, ок?
Ок. не се брзам. Ако имаш на лагер прати ми, ако немаш, не се мачи за овие неукиве како мене :D, или по пп прати ми .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom