Секој човек има потреба да се искаже на свој начин иначе констатирано е да се знае дека секоја срека доајџа да бидат двајцата задоволни во односот и соодносот на пенетрација и страста мора да се каже дека нема правило које колкаво е и кој колкав има , претежно сите сакаат да бидат тоа што несе ама да знам дека ќе рече некоја дека не е така па би и дал точак да вози нема везе тоа е , главна цел и страс е дека никој незнае кој на кого колкав муе сите се кријат во некоја глувчешка дупка , кажи дека ниеден не може да знае .....Многу си патетичен, добро познат патетик ме мрзеше да те цитирам,џабе ти е голем кога си како тетка некоја ишмукај си го ако толку се гордееш,а дали сум женско или не или дали мислиш дека сум машко што се прави дека е женско баш ме боли ДОЛНАВА тоа е само доказ + дека ти е криво што сум женско и не се слагам со тебе.жал ми е за тебе искрено и ќе заборавев сигурно ти имаш 100 профили и си дискутираш самиот со себе по форуми па така мислиш и за другите![]()
Прекрасен цвет во градина кој како на пролетно сонце се шири и го простира својот мирис далеку кој стига домене и одеднаш се свестам и си викам што те натера да коментирас на темава