Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е арно, а има ли некои техники за задоволување ако си со вакви проблеми?
Сум гледал документарци за многу дебели луѓе и како имаат посебни начини како им тече сексот, па ова е може слично.
Пинцета братучед и смени си диоптерот на ѕрцалата стај појак така ефекатот е појак
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:31 ---
Сум гледал документарци за многу дебели луѓе и како имаат посебни начини како им тече сексот, па ова е може слично.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:29 ---

Ама што има врска тоа, кога ќе се соблечам мене пак ќе ми биде мал. Барем малку да пркне, некој центиметар. Колку да го осети партнерката. Вака ќе се дознае кај мене, не сме многу луѓе во населбичево и не за друго срам ќе ме дотепа.
Ако не те дотепа срамот кажи јас ке те докусурам ебате тролот

Пинцета братучед и смени си диоптерот на ѕрцалата стај појак така ефекатот е појак

Фала братучед. Ме дотепа макава да ти кажам. Жива глава ми спаси. :)
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:32 ---
Ако не те дотепа срамот кажи јас ке те докусурам ебате тролот

Каков бре трол, па проблем си имам уште комедија си правите на моја сметка?!?!?!

--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:29 ---

Ама што има врска тоа, кога ќе се соблечам мене пак ќе ми биде мал. Барем малку да пркне, некој центиметар. Колку да го осети партнерката. Вака ќе се дознае кај мене, не сме многу луѓе во населбичево и не за друго срам ќе ме дотепа.
Цк не би знаел да ти објаснам, обрати му се на стефчо тој ги разбира тие работи за секс со мало куре.
јас да ти кажев како да контролираш пенетрација како да му врзеш чвор со пешкир за да ограничиш до кај ке влага, такви ствари али за ова со мало ич не би знаел да ти објаснам.
Али увек моеш да изгасиш светло и дидло да си чуваш под кревет.
и ако мислиш да тролаш на ваква сериозна тема немој молимте да го правиш тоа,не е темава за секс со мали куриња.

Фала братучед. Ме дотепа макава да ти кажам. Жива глава ми спаси. :)
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:32 ---

Каков бре трол, па проблем си имам уште комедија си правите на моја сметка?!?!?!
Којнот тридена ненапоен оди да го напоиш ич немуја мисли шо да прајме сега кога како мал нете поплукуале и не му викале пупу голем да ти расти :pos:

medium

И затворете ја темава. Не ли сфативте дека се расправате со идиотче.
Абе какво затворање, се газам цел ден...

Многу си патетичен, добро познат патетик ме мрзеше да те цитирам,џабе ти е голем кога си како тетка некоја ишмукај си го ако толку се гордееш,а дали сум женско или не или дали мислиш дека сум машко што се прави дека е женско баш ме боли ДОЛНАВА тоа е само доказ + дека ти е криво што сум женско и не се слагам со тебе.жал ми е за тебе искрено и ќе заборавев сигурно ти имаш 100 профили и си дискутираш самиот со себе по форуми па така мислиш и за другите :pipi:

Многу си патетичен, добро познат патетик ме мрзеше да те цитирам,џабе ти е голем кога си како тетка некоја ишмукај си го ако толку се гордееш,а дали сум женско или не или дали мислиш дека сум машко што се прави дека е женско баш ме боли ДОЛНАВА тоа е само доказ + дека ти е криво што сум женско и не се слагам со тебе.жал ми е за тебе искрено и ќе заборавев сигурно ти имаш 100 профили и си дискутираш самиот со себе по форуми па така мислиш и за другите :pipi:
ОК Ако ти се сметаш за женско кој сум јас да ти противречам. Ако изразиш желба и Сузана ќе те ословуваме и ќе го почитувам твојот животен избор.:pipi:
Инаку можеби немаш 100 профили ама едно 20 сетина сигурно, а и стилот ти е доста сличен со еден предходен дискутант што коментираше на темава ТРОЛ НЕВИДЕН.
Освен НЕ МИ Е МАЛ НЕ МИ Е МАЛ друго од него не прочитав.

ОК Ако ти се сметаш за женско кој сум јас да ти противречам.:pipi:

Знам дека ти е интересно да провоцираш па да се расправаш...ама од мене нема да го добиеш тоаааа ова е последниот коментар кој имаш чест да го прочиташ,ти препорачувам наместо да си го губиш времето во провокации да одиш да си го измаваш од казанче еднаш и да се палиш додека ти се тресат цицките и стомакот,да има женски со ваков речник посебно кон добро познати дечки како тебе...:pipi::X3:

Знам дека ти е интересно да провоцираш па да се расправаш...ама од мене нема да го добиеш тоаааа ова е последниот коментар кој имаш чест да го прочиташ,ти препорачувам наместо да си го губиш времето во провокации да одиш да си го измаваш од казанче еднаш и да се палиш додека ти се тресат цицките и стомакот,да има женски со ваков речник посебно кон добро познати дечки како тебе...:pipi::X3:
ОК ке те послушам . Како да те викаме не ни кажа ?
Ако имаш да кажеш нешто околу темата слободно приклучи се ако не што да ти кажам ЛЕЈМ ти е муабетов во секој случај.
Уште едно прашање доколку си женско се разбира - дали ми завидуваш на цицките и дали посакуваш конечно и твојте да бидат толку големи ?

Зошто боди билдерите имаат мали пениси?

:sick::sick::sick:

Каква глупа констатација...
Теорија за да се утешат "комарците".

Волку атаци и навреди врз мојата личност до сега немам доживеано.
исто така волку тролање на една тема немало нити ке има , никој не дискутира на темава се што прочитав е исфрустриран, ваков таков онаков , не ми е мал таман ми е , не сум педер не сум грд згоден сум. Мислам аманте не тролајте ако имате да пишете нешто пишете ако не ве молам заобиколетеја темава.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 02:34 ---
Зошто боди билдерите имаат мали пениси?

:sick::sick::sick:

Каква глупа констатација...
Теорија за да се утешат "комарците".
Каква теорија зошто мешаш поими констатацијата си е и повеќе од на место и не е теорија туку е ФАКТ и тоа општо познат.
Еве прочитај
Living With a Small Penis - 3 Steps You Can Take So It Doesn't Ruin Your Entire Life!

By Sebastian Royal

I used to have a very small penis. Only 5.5 inches long and 5 inches around. That is well below the average for fully grown men which is 6.5 inches in length. As a result, I had terrible self-confidence that infiltrated many areas of my life both in and out of the bedroom. My work life, personal relationships, and of course my sex life all suffered because I suffered from "little man syndrome." Not wanting to live my entire life in misery, I did some serious introspection and I came up with three ways to break out of my "small penis blues" and not let it ruin my entire life.
If you have a below-average penis size like I did, here are three steps you can take to start turning things around and reclaim the confidence you need to live a happy, successful life.
Work on your body! That's right, get buff. To quote a line from magazine fitness ads that used to run back in the 1970s, "Muscle up and make out!" Did you know that male bodybuilders are notorious for having smaller-than-average penises? A lot of people believe that it is due to their steroid use, but this is just flat out wrong. First of all, believe it or not, many bodybuilders do not use steroids. I am one of them. Second, while there is no question at all that steroids are hazardous to your health (this is why they are illegal) it is a complete myth that they have any effect on the size of your penis. Yes, they can atrophy your testicles by flooding your body with excess male hormone and rendering your natural production unnecessary, but they don't affect the size of your penis.
The reason so many bodybuilders are not well endowed is because they weren't well endowed before they got into bodybuilding! In fact, a lot of them got into bodybuilding because they weren't well endowed! It was a way for them to do something to give them confidence with the ladies! It works, too.

И те молам да не тролаш на темава доколку немаш што да кажеш на истата не правиме муабет дали им е мал или не им е мал 5 до 9 сантиметри е мало куре, правиме муабет зошто им е мал дали поради тоа што вежбаат им е мал или пак вежбаат затоа што им е мал , ти што викаш ?
Мислам АМАН 10000 пати се пофторив.

dobro poznat
Мали само да те прашам колку год имаш ?
Не се секирај има време ќе ти порасне туленцето, се гледа дека уште растиш, само без нервози и се ке биде. Ајт позз;)

Прегледај го приврзокот 49949
И молимте прекини да тролаш и да навредуваш на темава ако имаш да кажеш нешто околу тоа зашто им се мали кажи си ако немаш играј дота или е републик молимтисе.
не сум ти јас крив за димензиите иди жали се и навредувај го таткоти евентулано дедоти.
Ако имаш да истакнеш уште некоја печатна грешка слободно поФели на темата граматички и печатни грешки.
Лепото, а од кога тоа играњето игра значело дека некој имал виртуелен живот ?
Стварно не сум знаел дека тепање време било забрането...
Ти збориш за тоа како ја тебе сум те навредил !?
Иначе прашај некоја твоја братучедка да ти каже дали треба да се жалам и да го навредувам татко ми ;)

П.С. кога ќе помине дејството на тоа што си го земал (што и да е), тогаш може да правиме цивилизиран муабет, а вака со твојов однос.... тешко богами

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom