Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:oops: сори се стори , може да ставам цензурирана сликиќка една ?
пробај
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:05 ---
Вакво нешто кога ке го напише некоја со корисничко име ПЕТАРДА , можам да претпоставам зошто го пишува тоа.

Ти душо неможеш ништо да претпоставиш,пошто си лејка и чмаеш тука на форум за да се препуцаваш со луѓе кои си изјаснуваат свои мислења,и сигурно си некоја бишка со сурла која се пали на своите цицки и стомак и кога ќе ти се дигне си ги плескаш цицињата.Поздрав;)[/quote]
images

ПОздРАВ и до тебе ајде сега кажи кој си од предходниве дискутанти ?

Искрено, генерално може да се каже дека сум грд а и ете, мал ми е(9 центиментри во полна ерекција). Малку глупаво ми е, ама досега не сум ја нашол вистинската па ете невин сум во последниве 27 години.
Ја видов темава па да ме советувате, иљач?

Искрено, генерално може да се каже дека сум грд а и ете, мал ми е(9 центиментри во полна ерекција). Малку глупаво ми е, ама досега не сум ја нашол вистинската па ете невин сум во последниве 27 години.
Ја видов темава па да ме советувате, иљач?
Синко психијатрите препорачуваат теретана, а и верувај дека ке почнеш да мислиш дека си згоден и убав, притоа воопшто нема да ти биде важна големината на курето.
Ке компезираш со мускулна маса, и ке се тешиш дека можеш да завршиш работа со јазик или рака.

Синко психијатрите препорачуваат теретана, а и верувај дека ке почнеш да мислиш дека си згоден и убав, притоа воопшто нема да ти биде важна големината на курето.
Ке компезираш со мускулна маса, и ке се тешиш дека можеш да завршиш работа со јазик или рака.

А чекај, па ако не се лажам пенисот спаѓа во сунѓересто мускулно ткиво. Работат оние penis enlargement вежби?

пробај
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:05 ---

Ти душо неможеш ништо да претпоставиш,пошто си лејка и чмаеш тука на форум за да се препуцаваш со луѓе кои си изјаснуваат свои мислења,и сигурно си некоја бишка со сурла која се пали на своите цицки и стомак и кога ќе ти се дигне си ги плескаш цицињата.Поздрав;)
images

ПОздРАВ и до тебе ајде сега кажи кој си од предходниве дискутанти ?[/quote]

Јас ќе ти кажам само едно ти си кутар кловн што мисли дека е многу паметен...криво ти е женско што ти оди против твоите ставови за машкост па сега дека сум била од претходни дискутанти...

images

ПОздРАВ и до тебе ајде сега кажи кој си од предходниве дискутанти ?

[quote="PETARDA-od-SK,] Јас ќе ти кажам само едно ти си кутар кловн што мисли дека е многу паметен...криво ти е женско што ти оди против твоите ставови за машкост па сега дека сум била од претходни дискутанти...[/quote]
ОК мали смири се не се напрегај попусто се претставуваш како женско ништо не менува тоа.
А и да си женско не е проблем
ваквите жени нормално дека ке бараат дилберчиња, не си единствен/ата на темава .

А чекај, па ако не се лажам пенисот спаѓа во сунѓересто мускулно ткиво. Работат оние penis enlargement вежби?
Тешко синко евентуално само да го истегнеш за да се зголеми во не еректална состојба но големината ти останува иста, утре право во најблиската теретана зачлени се и започни со вежбање.
Само довербата дефинитивно ке ти се истегне.

Нцц не те бидува

Е арно, а има ли некои техники за задоволување ако си со вакви проблеми?
Сум гледал документарци за многу дебели луѓе и како имаат посебни начини како им тече сексот, па ова е може слично.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 01:29 ---
Тешко синко евентуално само да го истегнеш за да се зголеми во не еректална состојба но големината ти останува иста, утре право во најблиската теретана зачлени се и започни со вежбање.
Само довербата дефинитивно ке ти се истегне.

Ама што има врска тоа, кога ќе се соблечам мене пак ќе ми биде мал. Барем малку да пркне, некој центиметар. Колку да го осети партнерката. Вака ќе се дознае кај мене, не сме многу луѓе во населбичево и не за друго срам ќе ме дотепа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom