Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ја чекаме и другата страна со коментар, да се споредат информациите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауф покажале дека се сериозна група, за жалење беа друже, дојдоа се фураа изедоа ќотек на 200 места.Абе не се правете јаки, дојдоа 500 души и цело Скопје се дигна на нозе, полиција од сите страни, навивањето било јако од нивна страна ми рекоа луѓе шо седела на Јужна. Сеа тоа е, вие бевте дупло повеќе од нив ако не и више. Браво за Чкембари шо направија хаос низ градов. Покажаа дека се сериозна група.![]()
Па нормално дека ќе дадат други информации после денешниов курташак јас никакви инфрмации не би далЧекај овие нашиве додека се вратат ехе....јас добив поинакви информации од овие тука што се делат посебно од тие на сајбер ама јбг не бев таму неможам да знам..
ова скандирање ко за вас комитите е напраено таман![]()
Izedoa kjutek od policija od vas da ne izedoa slu4ajno, gledas kolku jaka ekipa imaat dojdeno na slikite barem se gleda. Vie ste 1500 tie 500 vo vas grad i da izel nekoj ne e cudno. Vie da idete vo Bitola vaka da se desi incident nema ni kaj da begate ni koj da ve spasi be, zbori realno pretera vecerva so falenjeto, dupka ste bile i vie i Vardar.Ауф покажале дека се сериозна група, за жалење беа друже, дојдоа се фураа изедоа ќотек на 200 места.
ОНИ НЕ НАПАДНАА НИГДЕ, СЕГДЕ БЕА НАПАДНАТИ, како тоа направиле хаос ОНИ?
Навивањето им било јако?Да беше јако, кога бојкотиравме ние во први 15 минути
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:54 ---
Па нормално дека ќе дадат други информации после денешниов курташак јас никакви инфрмации не би дал
Тепање јас не поддржувам, го нема тој гнев како кога противникот е од другата националност. Ама кога ќе слушнам некој да пее албанско Скопје, неможеш да очекуваш да одговараме за последиците,
Вината не е кај Чкембари, воопшто, туку само кај МВР за катастрофалната организација.
Izedoa kjutek od policija od vas da ne izedoa slu4ajno, gledas kolku jaka ekipa imaat dojdeno na slikite barem se gleda. Vie ste 1500 tie 500 vo vas grad i da izel nekoj ne e cudno. Vie da idete vo Bitola vaka da se desi incident nema ni kaj da begate ni koj da ve spasi be, zbori realno pretera vecerva so falenjeto, dupka ste bile i vie i Vardar.