Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E da, ima platonski ekstazi i bez takvoto :love:
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:09 ---
14 сантиметри :oops:
мене толкав ми беше во 6 одделение и тоа во не еректилна положба заспан:pos: ...:pos:

и мене :pos:

Ако ја врши функцијата и 5цм и 35 цм нема врска.Поважно е да не е стерилен.За женски оргазам да се добие доволно е 5 цм.Г-точката е приближно толку.Јас позагрижен сум за циклистите и импотенцијата отколку бодибилдингот и премногу потенција.
http://www.nytimes.com/2005/10/04/health/nutrition/04bike.html?pagewanted=all&_r=0
Се е генетика ако си роден со мало куре надокнади во брзина и во агилност мавај од сите агли и девојката ќе биде задоволна и ти исто.Ако било се до големината тогаш лезбејките како се задоволуваат?

Ако ја врши функцијата и 5цм и 35 цм нема врска.Поважно е да не е стерилен.За женски оргазам да се добие доволно е 5 цм.Г-точката е приближно толку.Јас позагрижен сум за циклистите и импотенцијата отколку бодибилдингот и премногу потенција.
http://www.nytimes.com/2005/10/04/health/nutrition/04bike.html?pagewanted=all&_r=0
Се е генетика ако си роден со мало куре надокнади во брзина и во агилност мавај од сите агли и девојката ќе биде задоволна и ти исто.Ако било се до големината тогаш лезбејките како се задоволуваат?

на зелен пазар :ROFLMAO:

на зелен пазар :ROFLMAO:
Јас немам никаков проблем со функцијата на гениталиите.Секогаш се шалам кога ќе ме праша девојка за од кај ми се волку големи раце итн дека од билдинг и вежбање интензивно.Единствен проблем ми е препотенција премногу мислам на секс,нормално со зголемено лачење на тестостерон секогаш има такви последици :).Но можам да ти споредам дека кога вежбав и кога не вежбав сексот кога имав спорт беше по опуштен и подолг за разлика од кога не вежбав и се траеше кратко :)

Crystal-Penis.jpg
со вакво ебагооо

Мало куре си е мало куре, најчесто лезбијките користат големи дидла и така се задоволуваат.
5 до девет сантиметри не се доволни ни усмините да ги поминат камо ли да направат осеменување, ако евентуално после односот не ја собереш семената течност и не ја ставиш црево од пумпа за точак и започнеш со пумпање, г -точката се наога на отприлика 15 сантиметри во внатрешноста.
Не го менува фактот дека мравката ти избега поради малото куре, и твојата неспособност да ги задоволиш нејзините сексуални потреби, набилдан пак не те сака пошто ги знае пропорциите.
Сега како нај компетентен ти овде на темава кажи дали ти се зголеми само довербата откако започна со вежбање, дали сега набилдан не ти пречи што курето ти е 5 сантиметри ? Кога планираш да запловиш во педерските води како репрезентативен примерок , или веќе заплови ?

Јас немам никаков проблем со функцијата на гениталиите.Секогаш се шалам кога ќе ме праша девојка за од кај ми се волку големи раце итн дека од билдинг и вежбање интензивно. Единствен проблем ми е препотенција премногу мислам на секс,нормално со зголемено лачење на тестостерон секогаш има такви последици :).Но можам да ти споредам дека кога вежбав и кога не вежбав сексот кога имав спорт беше по опуштен и подолг за разлика од кога не вежбав и се траеше кратко :)

Препотентен еден! :cuc::)

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Мало куре си е мало куре, најчесто лезбијките користат големи дидла и така се задоволуваат.
5 до девет сантиметри не се доволни ни усмините да ги поминат камо ли да направат осеменување, ако евентуално после односот не ја собереш семената течност и не ја ставиш црево од пумпа за точак и започнеш со пумпање, г -точката се наога на отприлика 15 сантиметри во внатрешноста.
Не го менува фактот дека мравката ти избега поради малото куре, и твојата неспособност да ги задоволиш нејзините сексуални потреби, набилдан пак не те сака пошто ги знае пропорциите.
Сега како нај компетентен ти овде на темава кажи дали ти се зголеми само довербата откако започна со вежбање, дали сега набилдан не ти пречи што курето ти е 5 сантиметри ?

penis-sheath.jpg
кај си ова сликан ?:pos:

Ако немаат такво имаат раце и јазик.
Момче мислам дека ги грешиш работиве клиторичен оргазам никогаш не може да се замени со вагинален, клиторичниот е бледа сенка на вагиналниот, а тој може да се постигне само со димензии.
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:27 ---
Со јазик само може да се запали али за акција треба нешто подолго и поцврсто :)
Му го извади од уста на стефчо токму тоа само што сакаше да го каже.

Јас познавам 3 момци кои ми рекле дека баш за тоа билдаат и се тетовираат, а 2 од нив рекоа и дека ако имаат пари би купиле Hummer или слично чудо, од истата причина. Исто и имам другар Полјак, од онлајн игри, вели го оставале девојките цело време, па решил да билда, се направил ѕвер, ама пак го оставаат.... Битно е да не се генерализира, не идат сите во теретана од таа причина, но ете има и такви кои одат баш поради тоа.

Јас познавам 3 момци кои ми рекле дека баш за тоа билдаат и се тетовираат, а 2 од нив рекоа и дека ако имаат пари би купиле Hummer или слично чудо, од истата причина. Исто и имам другар Полјак, од онлајн игри, вели го оставале девојките цело време, па решил да билда, се направил ѕвер, ама пак го оставаат.... Битно е да не се генерализира, не идат сите во теретана од таа причина, но ете има и такви кои одат баш поради тоа.
Да му го Опрам де

Па да има одат и прикриени педери, има одат кој имаат комплекс со висината, и со разно разни недостатоци и мани, никако не генерализираме овде ниту се потсмеваме на лица со посебни потреби, грев е да се потсмеваш на фалични личности.
никако не смее да се генерализира со тројца од тројца, па дури и со десетмина од десетмина да ти го кажат истото не смееш да генерализираш.
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:43 ---
Да му го Опрам де
Опран не опран опни му го !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom