Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За бодибилдерите незнам но чисто сумњам дека вежбаат заради тоа што им се мали, иако може има и такви којзнае.. а ако зборуваме за оние што не се бодибилдери а вежбаат онака скоро сигурен сум дека не вежбаат да прикријат некаков си недостаток. Колку им се потребни јас неможам да ти кажам тоа најдобро жените ќе ти го кажат, иако просекот е некои 13-14 сантиметри во Македонија читајки според некои статистики така да сигурно жените се задоволуваат со овие сантиметри чим зимаат Македонски мажи (бар повеќето) и имаат и деца и се ..
14 сантиметри :oops:
мене толкав ми беше во 6 одделение и тоа во не еректилна положба заспан:pos: ,ај шо ти е гајле важно ти е поголем од оние што одат во теретана :pos:

мене толкав ми беше во 6 одделение и тоа во не еректилна положба заспан:pos: ,ај шо ти е гајле важно ти е поголем од оние што одат во теретана :pos:

Ти ли беше тој бе.. сеа ми текна на интернет и на телевизија те даваа Јбг секој неможе толку да биде надарен :LOL:
А и никаде не кажувавав за мене туку просекот според некои си статистики.

Ти ли беше тој бе.. сеа ми текна на интернет и на телевизија те даваа Јбг секој неможе толку да биде надарен :LOL:
А и никаде не кажувавав за мене туку просекот според некои си статистики.
Да бе статистики на кој што се бунат и се влијаае за да малото биде прогласено за нормално или средна големина, ај ке ја поместиме границата 9 сантими да биде голем, 14 да биде поголем а 16 да биде екстра ларџ кинг сајзе. И тие статистики не се објективни поготово од како е на фукција племиелот сите димензии се намалени по 5 10 сантими и да се добие привидно звање нормален , а и зависат од тоа кој ги прави статистиките ако ги праи некој со 14 сантими секако дека ке пише дека е тоа просекот, ако ги праи некој со 9 сантими ке пише дека е тоа просекот, што те чуди тука исто како кога павел шатев излегува за рејтингот на племиелот.

Да бе статистики на кој што се бунат и се влијаае за да малото биде прогласено за нормално или средна големина, ај ке ја поместиме границата 9 сантими да биде голем, 14 да биде поголем а 16 да биде екстра ларџ кинг сајзе. И тие статистики не се објективни поготово од како е на фукција племиелот сите димензии се намалени по 5 10 сантими и да се добие привидно звање нормален , а и зависат од тоа кој ги прави статистиките ако ги праи некој со 14 сантими секако дека ке пише дека е тоа просекот, ако ги праи некој со 9 сантими ке пише дека е тоа просекот, што те чуди тука исто како кога павел шатев излегува за рејтингот на племиелот.

Добар си добар :pos:

И според тебе кој е просекот сеа за мал/среден/голем ? И што не организираш ти едно мерење.. најди едно 3-4 девојчиња плати и им и нека одат да мерат од куќа до куќа па ќе видиш колку е просекот чим толку имаш мерак да знаеш (посебно кај билдерите).

Добар си добар :pos:

И според тебе кој е просекот сеа за мал/среден/голем ? И што не организираш ти едно мерење.. најди едно 3-4 девојчиња плати и им и нека одат да мерат од куќа до куќа па ќе видиш колку е просекот чим толку имаш мерак да знаеш (посебно кај билдерите).
Мартине додека павел шатев не излезе со податоци кој е просекот во македонија и латас на шител на го објави тоа 12 до 14 сантими ги сметам за мало ( не би ме чудело да кажат дека 10 сантиметри се смета како екстра голем неповторлив ) ниедна друга статистика за во македонија не се важи.
Додека 5 и 9 сантиметри е екстремно мало и нема потреба од мерења и докажувања тоа е веќе докажано и измерено.
--- надополнето: 30 септември 2012 во 17:15 ---
dobro poznat, брат одамна зимаш дроги или ова прв пат ти е ? :D
не би сакал да одговорам на тоа прашање, посебно не на некој кој што се смета за граѓанин и жител на виртуелен свет и виртуелна држава.
Џабе и да одговорам на прашањето кога некој што води исклучиво виртуелен живот не би ме сватил а термините со кој се нарекуваат тие во виртуелниот свет не ги знам.

не би сакал да одговорам на тоа прашање, посебно не на некој кој што се смета за граѓанин и жител на виртуелен свет и виртуелна држава.
Ѓабе и да одговорам на прашањето кога некопј што води исклучиво виртуелен живот не би ме сватил а термините со кој се нарекуваат тие во виртуелниот свет не ги знам.
Јас сум се сметал за граѓанин и жител на виртуелен свет !? :pos::pos::pos::pos::pos:
Стварно е Ѓабе (:facepalm:) да ми одговориш на прашањето зошто водам исклучиво виртуелен живот и не би те сВатил (:facepalm:).

П.С. Со тоа што ми кажа како ја сум водел виртуелен живот (:facepalm:) уствари и ми одговори на прашањето ;)
Секое добро и глеај да оставиш тоа дрогата, му штети на организмот.

Јас сум се сметал за граѓанин и жител на виртуелен свет !? :pos::pos::pos::pos::pos:
Стварно е Ѓабе (:facepalm:) да ми одговориш на прашањето зошто водам исклучиво виртуелен живот и не би те сВатил (:facepalm:).

П.С. Со тоа што ми кажа како ја сум водел виртуелен живот (:facepalm:) уствари и ми одговори на прашањето ;)
Секое добро и глеај да оставиш тоа дрогата, му штети на организмот.
UntitledVir.png

И молимте прекини да тролаш и да навредуваш на темава ако имаш да кажеш нешто околу тоа зашто им се мали кажи си ако немаш играј дота или е републик молимтисе.
не сум ти јас крив за димензиите иди жали се и навредувај го таткоти евентулано дедоти.
Ако имаш да истакнеш уште некоја печатна грешка слободно поФели на темата граматички и печатни грешки.

Абе остај веќе и преку рамо да не го префрлаш?:tapp:

Волку искомплексирана личност до сега немам видено. Излгледа има трауми од детството. Најверојатно за едно лижавче му го има ,,исполирано'' на некој билдер. Плус вмровчињата у маало многу го тепале. :pos:
Сега му е сатисфакција да ги вреѓа билдерите и да му се смее на Латас и Грујо.
Јас би советувал посета на психијатар. Пријатно.

A зошто некој пинис билдер толку го боли газот за (или од) боди билдерите на кои им бил мал? Зошто?
Ако на 12 страни никој не ти даде одговор што ќе те задоволи, тогаш го бараш на погрешно место :)

--- надополнето: 30 септември 2012 во 22:42 ---

Остај го Ерос, тој бил палавко шо си играл со лак и стрела и воајер шо гледал после сеир :)

A зошто некој пинис билдер толку го боли газот за (или од) боди билдерите на кои им бил мал? Зошто?
Ако на 12 страни никој не ти даде одговор што ќе те задоволи, тогаш го бараш на погрешно место :)

--- надополнето: 30 септември 2012 во 22:42 ---

Остај го Ерос, тој бил палавко шо си играл со лак и стрела и воајер шо гледал после сеир :)
Амор амор амор :love: ако те швркне со сттрелицата спас му нема и со мал и без мал :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom