Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ке повторам, истата реакција по инцидентот да ја направеше Медел, ке требаше каталончето да изеде црвен, а тоа нема никогаш да се случи. И еве го хајлајтсот и да не испадне фанови на Реал и Барса кажуваат како им одговара, нека видат неутралните. 5:15 е моментот кој е прашање дали требало да се досуди.
http://www.dailymotion.com/video/xtywui_sevilla-2-3-barcelona-highlights_sport?start=324
Ау ау....каква амнезија имате бе вие? Па кажи ми колку црвени заслужи Реал против Севиља пред 2-3 недели?
Јас ја памтам клоцата на Хигуаин и жестокиот старт на Ди Марија кој требаше да добие втор жолт!

Хах ама сето тоа се заборава, мисијата е да се докаже дека Барса е всушност УЕФА, дека Масоните и УНИЦЕФ имаат вмешнао прсти! Ох бе веќе смешни станавте....

Por Que?!?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Во недостаток на аргументи го вртите вниманието према Арсенал. За жалење сте...
Gunner, ај врати си се во твојата лига. никој не те тера зорле да се земјотрескаш тука. имаш си тим, гледај си го. надевајте се да стигнете до титула, не тука да солиш памет шо било и како било. ако сме за жалење шо има да се замараш со нас. ајт деф

Член од
15 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
17
во последниве 5 години во однос- помош од судиите, размерот е 10 наспроти 1 во корист на барселона, вклучително и ЛА Лига и ЛШ, значи 10 спрема 1 не само во однос на реал туку и на секој друг клуб, зашто се случува и Гранада на 1-2 утакмици да има корист од одлуките на судиите , ама до волку ...... ова до сеа го немам видено , каков франко какви бакрачи
http://www.youtube.com/watch?v=rQMAt_R7XOE&feature=share Поздрав Мадригенос ,лани како освоивте титула ?! -Немој да ме јебеш бре , цел живот ке си плачете .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе они увек се у право. Кога ќе му “помогнат“ на Реал, неможеш два дена од темава да ги тргнеш, зошто они се у право.

Кога ќе и “помогнат“ на Барса, неможеш пак два дена да ги тргнеш, зошто они пак са у право, ќе ти даваат клипови од лани, преклани, пред 10 године...ама важно они са у право.

Арно пиша Drettica погоре, типични Барса фанови.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Одамна се имам дилнато... не е нешто бау нешто ново. Секогаш кога ќе ве фаворизираат судиите до кинкава победа најслатка е победата а кога не ви оди во прилог...слики видеа со сечени фрејмови...:sick:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.314

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Освоивме титула со тоа што ве акнавме од земја на Ноу Камп, ако не се лажам така освоиме титула!
аиии акнале :pos: еднаш тепат и одма се земјотрескат :pos:
а вие шо неможете да не тепате на вашиот бернабе со години (оваа година првпат после 100 години)
ние ве газеме у сред мадрид, не ве акнуваме ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom