Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.431
- Поени од реакции
- 5.081
И јас сега тоа ќе прашував.дали е возможно бе само од Битола да произлегуваат вакви таленти![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сега тоа ќе прашував.дали е возможно бе само од Битола да произлегуваат вакви таленти![]()
освен ова батката има и своја реклама на ФБGazda Pari
Vaka se odkazav vo vesnik "Dnevnik" Vcera od na majkami bratmy poradi lakomstvo za imoti, pa sega ako dobijam od Internalskiot Kriminalski Syd mojte pari nema da mi se racyna za familija i toj da dobiva pokraj mene, Pa sega i ke probam da si gi otkazam drzavjanstvata od Makedonija i S.A.D. oti mnogy se preterano genesidicki, kako so mozite da vidite na mojata web stranica kolky mi go imat e#ano zivotot gazdapari.com

И шо сеа?![]()
ТротинетИмам точак![]()

Prepratija ovaa poraka na 20 tvoi prijateli na facebook i utre sabajle vo dvorot ke si najdes tocakДа си купиш точак.

Lyrics: Gazda Pari nazad vo vaseto pleme, super star super star,
Chorus, Picki (3times) Picki mi go lizat, Picki mi go grizat , Picki (4times) Stari, mladi, generaci, svezi, Picki (4times) Picki mi go lizat, Picki mi go grizat, Picki (4times) Plavi, Crni, Bryneti, Picki (4times), Picki mi go lizat, Picki mi go grizat, Picki (4times) Picki so farmerki, Picki so fystani,
Verse: Zaljyben sym jas, so vas Makedonki, odamna ve cekam da mi pokazite kako "home be" dojdov od Amerika, "hung like a" konj "be", da toa e mi, mi go stanvate kako bonboni, nasmeani, koja e poyba sakam da vi gi ebam site drygarki, ha ha toa e mi, Gazda Pari, so dolari da ve vodeni
Chorus: Picki (4 times), Picki mi go lizat, picki mi go grizat, Picki (4times) Stari, Mladi, Generaci Svezi, Picki (4 times) Picki mi go lizat, picki mi go grizat, Picki (4 times) Plavi crni bryneti, I eve te gnjavi srceto tvoe picko, peam za picki, a ti si vljybena vo mene, Picki (4times) Picki mi go lizat, picki mi go grizat, Picki (4times) Picki so farmerki, picki so fystani,
Verse: Rasirise "gossip" ozborvanje prosirise, nikoj nemas ebano kako mene, spremna si da izgradime nov temel, so nov mebel, ti da gotvis da me pravis debel, o picki, picki picki, fakam gaz i cicki, na ovie legnati picki, te ljybam picki, te ljybam picki, te ljybam picki, Chorus Picki (3times) Picki (3times) Picki mi go lizat, picki mi go grizat, Stari Mladi generaci svezi, Picki (4times) Picki mi go lizat, picki mi go grizat, Picki(4times mixed with) Plavi, Crni, Bryneti, Picki mi go lizat, Picki mi go grizat, Picki )4times) Picki so farmerki, picki so fystani
Доста само со прилепчанки да се праело сеир.
Баш ме заболе.
ПИЧКИИИИИИИИИИИИИИИИИИ