Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас да апелирам до браќата кајгана креаторци, (во име на помала група кајганџии), да се резумира со официјалните, мегасобиранки што некогаш се правеа. Нa некои им недостасуваат :).

И да, он топик - со Human :).

2

~2A

Гостин
После долго време се запознавме со Hurin.

П.с. од ко замина се насобраја луѓе, кафтење :icon_lol: знајш она... "дојдов,влегов,победив".

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@Сталкерот - срам да ти е ако на горенаведената листа поканети за собиранка се појавиш попрво него на мојата :D. Од мене доби прв покана!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
поканетите на нашиве селективни собиранки
Имате нешто како одбор за селекција и ако има дали е систем на надгласување или мора да има консензус...или преку лотарија ги влечете среќниците?
Има ли посебен дрес код меѓу избраните, светли бои-темни бои или па entrance code како "Бог е мртов", "Resistance is fabulous" и нивни варијации?
Ме интересира оти сакам да ви влезам цел во некоја од селективните собиранки. Поседувам одредени квалификации. Не сум socially awkward, имам факултет скроз завршено и читав лани нешто за ентропијата, па ако може благовремено да ме известите фала.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
?
Ме интересира оти сакам да ви влезам цел во некоја од селективните собиранки. Поседувам одредени квалификации. Не сум socially awkward, имам факултет скроз завршено и читав лани нешто за ентропијата, па ако може благовремено да ме известите фала.
Тука си ја грешил, чедо:LOL:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Имате нешто како одбор за селекција и ако има дали е систем на надгласување или мора да има консензус...или преку лотарија ги влечете среќниците?
Има ли посебен дрес код меѓу избраните, светли бои-темни бои или па entrance code како "Бог е мртов", "Resistance is fabulous" и нивни варијации?
Па размислуваше дали да те викне една моја блиска пријателка, но не си поканет до сега поради мене. На крај краева јас сум и организаторот, I have the final word :).

Ќе речев nothing personal, ама факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти. Сувиов хумор не помага баш. Ама ајде, не сакам педер да испаднам, да одбијам кога некој толку "убаво" замолил :D. Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав! :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти
Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав! :)
Јас моите испади ги сметам за доста регретабилни и со голема доза на интроспекција заклучив дека сум погрешил во моите неколку трансгресии. Особено сега, при вашата акумулација на цел форумски интелект во една групација на одбрани авторитети, јасно е дека за да би имал било каква можност за форумска аседенција, би било потребно да направам компромис. Благодарам многу за укажаната шанса и со нетрпение, па дури и импетуозност ќе ја очекувам поканата за селективната собиранка на избраните.

Kajgana Shop

На врв Bottom