Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Ти остајв фб ПП, адни ме и во првата можна прилика ќе се запознајме
Овие сите, на едно место! Мооо еј!
Имате нешто како одбор за селекција и ако има дали е систем на надгласување или мора да има консензус...или преку лотарија ги влечете среќниците?поканетите на нашиве селективни собиранки
Тука си ја грешил, чедо?
Ме интересира оти сакам да ви влезам цел во некоја од селективните собиранки. Поседувам одредени квалификации. Не сум socially awkward, имам факултет скроз завршено и читав лани нешто за ентропијата, па ако може благовремено да ме известите фала.
Ќе се Организираме некогашОвие сите, на едно место! Мооо еј!
Организирај да не збереш Ти кажуем 100%
Па размислуваше дали да те викне една моја блиска пријателка, но не си поканет до сега поради мене. На крај краева јас сум и организаторот, I have the final word .Имате нешто како одбор за селекција и ако има дали е систем на надгласување или мора да има консензус...или преку лотарија ги влечете среќниците?
Има ли посебен дрес код меѓу избраните, светли бои-темни бои или па entrance code како "Бог е мртов", "Resistance is fabulous" и нивни варијации?
Ме интересира оти сакам да ви влезам цел во некоја од селективните собиранки. Поседувам одредени квалификации. Не сум socially awkward, имам факултет скроз завршено и читав лани нешто за ентропијата, па ако може благовремено да ме известите фала.
Јас моите испади ги сметам за доста регретабилни и со голема доза на интроспекција заклучив дека сум погрешил во моите неколку трансгресии. Особено сега, при вашата акумулација на цел форумски интелект во една групација на одбрани авторитети, јасно е дека за да би имал било каква можност за форумска аседенција, би било потребно да направам компромис. Благодарам многу за укажаната шанса и со нетрпение, па дури и импетуозност ќе ја очекувам поканата за селективната собиранка на избраните.факт е дека имаме мала историја на past transgressions јас и ти
Ќе те информирам во инбокс кога се собираме пак, поздрав!