Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Што е ова срањево и како да го средам?
По сто пати ми излага и ми го кочи цел лаптоп.
:mad:
Некој додаток за скајп, оди во control pannel > uninstall programs и избриши го (би требало да го има како посебна програма).

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Некој додаток за скајп, оди во control pannel > uninstall programs и избриши го (би требало да го има како посебна програма).
Ова ми излага и кога не сум онлајн на скајп.
Најдов едно Skype Click To Call, тоа енекој додаток нешо? Го избришав па да видиме сега.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова ми излага и кога не сум онлајн на скајп.
Најдов едно Skype Click To Call, тоа енекој додаток нешо? Го избришав па да видиме сега.
Toa e. I vidi vo add ons na browserot da ne imas nesto so skype - trgni go i toa.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Види десно од адрес барот дали имаш некоја скајп икона или нешто слично. Ако немаш, од менито кај клучот одбери options, extensions и види дали имаш нешто асоцирано со Скајп таму. И ако гледаш нешто што мислиш дека е непотребно, слободно одинсталирај.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Види десно од адрес барот дали имаш некоја скајп икона или нешто слично. Ако немаш, од менито кај клучот одбери options, extensions и види дали имаш нешто асоцирано со Скајп таму. И ако гледаш нешто што мислиш дека е непотребно, слободно одинсталирај.
Нема ништо во extensions. Ми пишуе Boo... You have no extensions :-( Want to browse the gallery instead?
Еве од прееска од ко го тргнав тоа додатокот не ми се појавува ништо. Се надевам дека тоа ме зезаше.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
skype.png
Нема ништо во extensions. Ми пишуе Boo... You have no extensions :-(Want to browse the gallery instead?
Еве од прееска од ко го тргнав тоа додатокот не ми се појавува ништо. Се надевам дека тоа ме зезаше.
Да си го отстранил преку add/remove programs

Kajgana Shop

На врв Bottom