Брат замисли вас што ќе ви направат дома Фиорентина ептен добро играа ,добар тим имаат..а кога Стево кажа дека Фиорентина следната имале тешко гостување на Џузепе МеацаПочнаа со нерешените, почна да се намалува и поседот на топка од 70% на 45%.
Посебно се палиш на него или онака? се заебавам,играше и добар беше како и цел тим на Фиорентина,удри и пречка али и слаб Јуве не се победува бе брааатНе сум у тек,Јојо не играше ?
Не биди педер бе педерПосебно се палиш на него или онака? се заебавам,играше и добар беше како и цел тим на Фиорентина,удри и пречка али и слаб Јуве не се победува бе брааат
Го нема АмауриБрат замисли вас што ќе ви направат дома Фиорентина ептен добро играа ,добар тим имаат..а кога Стево кажа дека Фиорентина следната имале тешко гостување на Џузепе Меаца
Не се потресувај,со Интер играатГо нема Амаури
Јуве играше во сабота, за сега да игра во вторник, за да игра викендов повторно во сабота, затоа што во вторник има ЛШ.Јувентус има најлош распоред на натпеварите, односно најмалку денови за одмор кога има Вторник/Среда - Викенд натпевари. Баш наидов на коментари од типот, како може Ањели да ќути на такво нешто?
Сами си праат дополнителни проблеми со тоа, али веке ништо не ме чуди. Отрпнат сум и подготвен на се со оваа т.н. Федерација.
Секој тим што е играл ЛШ е имал ваков распоред да игра натпревари на секои 3 дена, па никој не се е жалел досега.Јувентус има најлош распоред на натпеварите, односно најмалку денови за одмор кога има Вторник/Среда - Викенд натпевари. Баш наидов на коментари од типот, како може Ањели да ќути на такво нешто?
Сами си праат дополнителни проблеми со тоа, али веке ништо не ме чуди. Отрпнат сум и подготвен на се со оваа т.н. Федерација.
Јувентус денес прилично слаб, али и со таква игра освои голем бод. У принцип, одличен резултат на Јуве тука со оглед дека по традиција тешко играат во Фиренца.
Фиорентина има одличен тим и тренер, no doubts. Со ваква игра дома тешко дека некој ке успее да им земе бодови.
И баш ме занима колку порази ке имаат дома, на крај.
Честитки за играта на Фиорентина
Мала историја и факт .. Таљавенто лани му судел 3 пати на Јуве и Јуве изиграл 3 пати нерешено на тие натпревари ( Наполи - Јуве 3:3, Милан - Јуве 1:1 и Катанија - Јуве 1:1) ... Повторно суди на дерби меч и повторно Јуве како гостин... Значи знаете што да ја пишете на спортска
И тешко еБрат замисли вас што ќе ви направат дома Фиорентина ептен добро играа ,добар тим имаат..а кога Стево кажа дека Фиорентина следната имале тешко гостување на Џузепе Меаца
знам дека долго време помина откога игравте ЛШ ама сите тимов имаат ваков распоред . со оглед на играта што ја форсира јуве може да биде проблем распоредот ама од друга страна одлична екипа склопи јуве летово и одлично се покриени на секоја позиција.Јувентус има најлош распоред на натпеварите, односно најмалку денови за одмор кога има Вторник/Среда - Викенд натпевари. Баш наидов на коментари од типот, како може Ањели да ќути на такво нешто?
Јувентус денес прилично слаб, али и со таква игра освои голем бод. У принцип, одличен резултат на Јуве тука со оглед дека по традиција тешко играат во Фиренца.
Фиорентина има одличен тим и тренер, no doubts. Со ваква игра дома тешко дека некој ке успее да им земе бодови.
И баш ме занима колку порази ке имаат дома, на крај.
Честитки за играта на Фиорентина
Ај жити се прочитај шо напиша, никој не се жалел а три збора потаму во истата реченица вие сте се жалеле.Секој тим што е играл ЛШ е имал ваков распоред да игра натпревари на секои 3 дена, па никој не се е жалел досега.
И Ман јунајтед, Челзи, Дортмунд имаат дерби па после вторник/среда лш па не се жалат на нивната федерација исто и вие ќе се научите и ќе видете како е кога ние минатата сезона се жалевме на многу тешкиот распоред и лошите резултати.