MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини многу заборајв дека и неписмени има на форумот.А инаку некој знај која утакмица ќе ја дават во живо недела???А ти ако сакаш да пишуваш на овој форум пишувај на кирилица или ај гитла , има кој да кажува тука закони а тоа сигурно не си ти ,
goran16ta полека бе вие само што се вративте од втора лига одма сакате европа![]()
абе колку арно толку лошо...и тие шо идат на фудбал ќе почнат да не идатE ova e veke poteg za pozdrav, keep them coming...![]()
абе колку арно толку лошо...и тие шо идат на фудбал ќе почнат да не идат
некако меч со две оштрици мие ова
И сеа која утакмица ќе ја даваат у недела МТВ ?
14.55 пренос фудбал СИЛЕКС-ВАРДАР - (ком: З.КАЛИНСКИ) со вклучувања на средбите ПЕЛИСТЕР-РЕНОВА, БРЕГАЛНИЦА-РАБОТНИЧКИ и ШКЕНДИЈА-ТЕТЕКСИ сеа која утакмица ќе ја даваат у недела МТВ ?
Знаеш како оди секаде со преносите..го пренесуваат тој шо е прв на табела...секаде е така каде што се ограничени со пренос :/Како бе нема да го пренесуваат дербито...![]()
дан сакаш случајно нас да не даваа ке видите само вардар ке ги давааКако бе нема да го пренесуваат дербито...![]()
Знаеш како оди секаде со преносите..го пренесуваат тој шо е прв на табела...секаде е така каде што се ограничени со пренос :/