Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
za vo nedela ako uspeeme da vlezeme ke bide super.pred se zaradi vcerasnata pobeda i kolku tolku podignata atmosfera megu navivacite.moja procenka e deka ke ima dosta luge od nasa strana sto ke sakaat da idat na derbito.
Nema da vi zabrani nikoj od nasata uprava (nie im rekovme da ne ni pomisluvat na toa) za da bide pointeresno.
Ali problemot e sto policiata ne ni dozvoluva da bidemo vo nasite tribini.
Sigurno ke bidete smesteni sproti glavnata :D
--- надополнето: 17 септември 2012 во 19:01 ---
Чиста среќа џанадарите во последен моемнт увидоја дека ќе се поклопиме на стража сега одете да палите свеќи што не се сретнавме баш ќе беше лудо и неаборавно ...

Учени сме ние од кај вашите браќа скоро секогаш си одиме со прозорци изкршени и патем овде беше само еден џам скршен во минатото цели автобуси беа дроп и пак секаде си одиме со други зборови ништо страшно и никакви синуси и бронхити не жалиме за Пелистер !
Може да имаме проблеми за следните натпревари за првоз ама за друго ич да не не жалиш

ps.само на два web портали имаше текст за искршениот прозорец а да беа други Н.Г. во прашање на сите телевизии и сите весници ќе пишуваа за тоа а да не зборам ние да крѓевме дека ќе имавме казна према клубот за тоа само Независна Битола !
Hahaha ne znam koj treba da pali sveki...

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Малце оф топик.. двајца членови од Војводи со уште 20тина Комити ќе присуствуваат вечерва на олимпиакос - Шалке !! потег за поздравување.. да се надеваме дека ќе видиме и Македонско знаме :)

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Официјално
шкендија - Тетекс Собирно место КАМЕН 13:00 ИДЕМО ЈАКО !!! Очекуем победа на Тетекс

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
Силекс - Вардар ќе ја даваа на Мтв ние ќе идемо свекако на стадион :)
da sega razbrav deka sileks-vardar ke ja davaat direktno dodeka dugite tri pelister-renova bregalnica-rabotnicki i skendija -teteks ke se vklucuvaat,koga ke ima golovi.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
За бадијала смената у ФФМ отиде Хари а овја што дојдоа исти гомна се, забрана за гостински навивачи на Шкендија - Тетекс. Неможе да обезбеда 500 "гостински" навијачи, ова може само кј нас да се случи у нормални услови да се ставаа забрани без причина. ФФМ МАФИЈА

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
За бадијала смената у ФФМ отиде Хари а овја што дојдоа исти гомна се, забрана за гостински навивачи на Шкендија - Тетекс. Неможе да обезбеда 500 "гостински" навијачи, ова може само кј нас да се случи у нормални услови да се ставаа забрани без причина. ФФМ МАФИЈА
Brat do policija e sve be so FFM ne zaebavaj, i vlasta ima umesano prsti tuka radi tenzii pa moze i u pravata na Shkendija se plasi od neredi pa da plaka kazni golemi

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Само у Македонија неможе да се обезбеда 500-600 навијачи.
Со еден збор, НЕСПОСОБНОСТ!

Па нема публика, нема гледаност...па како да има кога на секој втор натпревар им се забрануе на навивачите да гледаа фудбал??? За кого се игра фудбалов???

Ма све у пи*ку матер!!!
--- надополнето: 21 септември 2012 во 18:47 ---
Jorde Georgievski treba uprvata nasa da dade garancija vo MVR-Tetovo za nasite navivaci.Ova mi e kazano licno od Vasko Dojcinovski pred 20 min na telefon.Jas licno razgovarav na telefon so nego.....

Луд чуек! :) Ми стана еден од најомилените што у последно време играл за Тетекс.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46

Само у Македонија неможе да се обезбеда 500-600 навијачи.
Со еден збор, НЕСПОСОБНОСТ!

Па нема публика, нема гледаност...па како да има кога на секој втор натпревар им се забрануе на навивачите да гледаа фудбал??? За кого се игра фудбалов???

Ма све у пи*ку матер!!!
--- надополнето: 21 септември 2012 во 18:47 ---
Jorde Georgievski treba uprvata nasa da dade garancija vo MVR-Tetovo za nasite navivaci.Ova mi e kazano licno od Vasko Dojcinovski pred 20 min na telefon.Jas licno razgovarav na telefon so nego.....

Луд чуек! :) Ми стана еден од најомилените што у последно време играл за Тетекс.
i ja ova sega go procitav na fejs.ako e do toa sto go kazue on togaj treba upravava nasa sega da reagira

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ne e provokacia, mozete da dojde isto kako i nie sto dojdevme pred ova sezona teteks - Shkendija posle gore vo glavna se sobiravme eden po eden:) koga sakas mozes.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ne e provokacia, mozete da dojde isto kako i nie sto dojdevme pred ova sezona teteks - Shkendija posle gore vo glavna se sobiravme eden po eden:) koga sakas mozes.
Добро, со кој памет го збориш ова.
Провокации има кога се на различни трибини, ќе биде мирно ако се на една иста. Патем ако полиција не ми гарантира безбедност, кај кого да се обратам у случај на несакани дешавки и провокации.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе што стана? Ќе ви дозволат утре изгледа, а?

Kajgana Shop

На врв Bottom