Човеку, зашто ПРВО не го инсталираш порграмот како што ти кажав веќе 3-4 пати па види од таму?!
Извини човеку знам дека досадвам ама сакам се' да си прашам, па после ако му се случи нешто на усбто да не испаднам јас крив. знам, ќе речиш дека јас ништо незнам или сум туп за компјутери, ама ова го правам ради сигурнос. ама, сега се ќе ти објаснам зошто го барам ова.:
Јас го преинсталирав виндовс xп на ц диск. е сега кога виндовсов си се стартува нормално, кога ќе излезе велком ми излегва ова:
Windows cannot create a temporary profile directory. This may be caused by insufficient security rights. If this problem persists, contact your network administrator"
DETAIL: Insufficient system resources exist to complete the requested sequence.
Ако кликнам ок ми излегва ново прозорче со:
"Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system"
DETAIL: Insufficient system resources exist to complete the requested service.
После ова, јас се посомневав во проблем со регистрите, па даунлодирав хитман про. после кога ја стартував инсталацијата ми излезе run time error.
Сакав и avast да си го инсталирам но и тоа не успеа. (не излезе run time error, нешто друго излезе, ама ме мрзи сега да го отворам). Е ај сега чаре?