Помош, софтверски проблеми и совети

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ахам. Сега сфатив. Извини Psyside.
Не бе извини, таман работа, ако тебе ти звучи добро тогаш терај си, ама ова е типичен пример на Македонскиот синдром, све е супер а никој уствари не го споредил тоа супер со нешто стварно квалитетно, еве која песна ти се свиѓа незнам, избери некоја што ја знаеш добро, побарај на Google xxx FLAC torrent, ќе ти ја најде, симни ја слушај и спореди со Youtube :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
незнам на кое друго место да прашам.. Некој да не знае случајно некоја програма зарасчитување на матна слика.. да и го подобри квалитетот. а и некоја програма за средување на лице и слично да не е фотошоп..

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Не бе извини, таман работа, ако тебе ти звучи добро тогаш терај си, ама ова е типичен пример на Македонскиот синдром, све е супер а никој уствари не го споредил тоа супер со нешто стварно квалитетно, еве која песна ти се свиѓа незнам, избери некоја што ја знаеш добро, побарај на Google xxx FLAC torrent, ќе ти ја најде, симни ја слушај и спореди со Youtube :)
Немам споредено, јас освен на Јутјуб не слушам на ништо друго песни. Затоа ми е сеедно. :)

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Здраво,може ли некој да ме советува што да направам во врска со еден проблем? Го ставив усб-то на компјутер и сите податоци во него ми ги снема,никаде не можам да ги најдам.Покажува дека усб-то е полно но податоците како сами да се избришале или се сокриени.Има ли некој начин да си ги повратам,или на некој мајстор да го однесам?фала однапред

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Здраво,може ли некој да ме советува што да направам во врска со еден проблем? Го ставив усб-то на компјутер и сите податоци во него ми ги снема,никаде не можам да ги најдам.Покажува дека усб-то е полно но податоците како сами да се избришале или се сокриени.Има ли некој начин да си ги повратам,или на некој мајстор да го однесам?фала однапред
Симни и инсталирај Hitman Pro & Malwarebytes, (google) абдејтувај ги, и во Malwarebytes со ставено USB, избери full scan.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Што фајде ако ја слуша на onboard Realtek? :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На оваа матична имаше разлика, со овие слушалки.

Значи low end, до јаjа. Имаше видна разлика од песна на Youtube, и FLAC.

И да сараунд и музика не иде, строго 2.0 - стерео.
Повеќе се сконцентрирав на FLAC муабетот. Нормално дека од јутуб не се бара аудио квалитет :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Значи со овој лаптоп нон стоп наидувам од проблем на проблем.
Сега за рекордно време постигнува огромна температура и се исклучува. 10 минути највеќе и толку.
Чистен е пред 2 недели, нема вируси, плус имам вентилатор за ладење. Како може после тоа за толку брзо време да се исклучува?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи со овој лаптоп нон стоп наидувам од проблем на проблем.
Сега за рекордно време постигнува огромна температура и се исклучува. 10 минути највеќе и толку.
Чистен е пред 2 недели, нема вируси, плус имам вентилатор за ладење. Како може после тоа за толку брзо време да се исклучува?
Смени термална паста?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Искрено не знам што е тоа, ни како, ни каде се менува...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Во сервис ми го чистеа, кога менуваа хард диск.

Kajgana Shop

На врв Bottom