PayPal (официјална тема)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Goranzoran или како беше корисникот?! И тебе ти е таа вест стара колку форумот или паметен си премногу дека не може да се вади пари на сметка од пејпал, па мора да заебаваш некого што не знае што и како :)
Не заебавам никого, јас кажав многу пати дека не е препорачливо да се вадат пари?!? Има некои иронични одговори од моја страна али кога некој до толку го мрзи да чита и да размисли...и си заслужува тоа што ќе си го добие! o_O

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не заебавам никого, јас кажав многу пати дека не е препорачливо да се вадат пари?!? Има некои иронични одговори од моја страна али кога некој до толку го мрзи да чита и да размисли...и си заслужува тоа што ќе си го добие! o_O
Никој не го мрзе да чита и да размисли, членот не знае прв пат е со ова можеш човечки да му објасниш, инаку јас те цитирав баш за вадењето пари, дека вадам многупати и без никаков проблем, а демек ти си напоменал да не се вадат пари :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Никој не го мрзе да чита и да размисли, членот не знае прв пат е со ова можеш човечки да му објасниш, инаку јас те цитирав баш за вадењето пари, дека вадам многупати и без никаков проблем, а демек ти си напоменал да не се вадат пари :)
Ахаа...добро тогаш, еве нека го слушаат твојот совет.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ахаа...добро тогаш, еве нека го слушаат твојот совет.
Не солам памет никому јас, само чисто кажувам дека имам вадено пари од пејпал без проблем. Доколку правиш се со осет, не ќе имаш проблем

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Не солам памет никому јас, само чисто кажувам дека имам вадено пари од пејпал без проблем. Доколку правиш се со осет, не ќе имаш проблем
А колку е тоа со "осет"?

Член од
18 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
При регистрација, за State / Province / Region - Macedonia ли треба да се стави или да се остави празно?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
На страницата на Пејпал стои дека измената во листата на земјите ќе биде извршена на 24 септември, така што и македонските граѓани ќе добијат шанса да ги користат неговите услуги.
Ja не можам никаде на страната на Пејпел да го најдам ова, али ако стварно го пишува некаде таму, тогаш точно е. Мада не ми се верува после сите лаги во последниве години.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ja не можам никаде на страната на Пејпел да го најдам ова, али ако стварно го пишува некаде таму, тогаш точно е. Мада не ми се верува после сите лаги во последниве години.
Не влагаме во Пејпал пред крајот на светов.

Kajgana Shop

На врв Bottom