Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
Така е црнците имаат далеку помалце права и улога во општеството.А статусот на албанците да го изедначиш со црнците во америка треба да биде на ниво на шега....
Така е црнците имаат далеку помалце права и улога во општеството.А статусот на албанците да го изедначиш со црнците во америка треба да биде на ниво на шега....
Само пусти соништа се ова,нема да се најде некој кој што ке се жртвува бидејки тој политичар што ке го проба ова му се заканува атентат и одма автоматски граганска војна со тоа автоматски ке дојде КФОР т.е НАТО и ке се умеша и ке не осуди нас како асимилираме малцинство и нарушуваме човекови права и ние ке бидеме лошите и ке настане куршљус во држава и ке треба и со нато да се испукаме па ке не бомбардираат ко Белград и game over нов договор со албанците и ке се продолжи понижувањето на македонскиот народ и нација.за на крајот, конечно да ни стане на сите јасно како бел ден!на државава и се ближи крајот, факт! решението е само и само едно по мене, агресивно и брзо враќање на сите бегалци од сега веќе села со албанско мнозинство, дури и населување со луѓе од сите краишта на Македонија! треба државата да ги собере сите оние који немаат егзистенција во нивното место и да ги однесе таму! ако тоа не се направи, прашање е само на време кога Македонија ќе замине во историјата! сите оние дојдени од косова да се соберат, во автобуси и гитла одовде! агресивно водење сметка за оние кои НЕМААТ државјанство и за оние со сомнителни документи! СИТЕ НАДВОР ОД ДРЖАВАВА!
Ova treba da se napravi sto pobrzo, inace niso ne biduva od nas.
A vidi gi uck-ive kako se organizirani, trojca mislam dojdoa, site trojca odat offtopic, edniot vika bugarite ni se smeele, drugiot vika "pa da ne imas ti fizicka bolka zatoa sto negde se pustila dr muzika.." tretiot vika "himnata ne cini, ke ja menjame zaedno"
Ova go pravat na site temi, idat offtopik, za da ne moze da se diskutira kao sto treba, ke se pojavi eden ke im vrati, pa drug, tret i celta na temata otide.. a ovie moderatori sto praat , da gi prasa covek?
Eee utepani edni, ova sve treba da se banira odma. Ako ste tolku ludi da mislite deka slucajno 100% od uck-ite sto se pojavija na temava IST plan imaat, nema lek, dzabe diskutirame.
Ти се исплаши дека те разоткрија?Да не си случајно некој советник во некоја тајна служба, ми се чиниш премногу паметен и итар за да бидеш обичен форумџија............
Све е поврзано со тајните служби кај нас, они ве местаат, а сега и на форуми почнаа да ве пратат, get used to it.Да не си случајно некој советник во некоја тајна служба, ми се чиниш премногу паметен и итар за да бидеш обичен форумџија............
Пази се...тајната служба те откри. Вечер ќе ти пратиме вирус.....Да не си случајно некој советник во некоја тајна служба, ми се чиниш премногу паметен и итар за да бидеш обичен форумџија............
Оригинал!ВСАДУВАЊЕ ВИНА
Јавноста треба да се убеди дека таа има единствена одговорност за сопствената несреќа, поради недоволни знаења, способност или ангажирање (од типот: „така ни треба!“). Значи несигурни и потценети поединци, како и расцепкани групи кои мислат дека не можат ништо да сменат.