Со албанската химна започна академската година во ДУТ

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
А статусот на албанците да го изедначиш со црнците во америка треба да биде на ниво на шега....
Така е црнците имаат далеку помалце права и улога во општеството.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Па да не сакате со грчка химна да почне. Тееее неблагодарни ни едни.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
за на крајот, конечно да ни стане на сите јасно како бел ден!на државава и се ближи крајот, факт! решението е само и само едно по мене, агресивно и брзо враќање на сите бегалци од сега веќе села со албанско мнозинство, дури и населување со луѓе од сите краишта на Македонија! треба државата да ги собере сите оние који немаат егзистенција во нивното место и да ги однесе таму! ако тоа не се направи, прашање е само на време кога Македонија ќе замине во историјата! сите оние дојдени од косова да се соберат, во автобуси и гитла одовде! агресивно водење сметка за оние кои НЕМААТ државјанство и за оние со сомнителни документи! СИТЕ НАДВОР ОД ДРЖАВАВА!

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
A da go pukame nie Dardi ... :). Admin davaj IP addressa ....ce ojme da go pukame....Dardi.... pred da ja menja himanta ......Chivcha nona..... :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
за на крајот, конечно да ни стане на сите јасно како бел ден!на државава и се ближи крајот, факт! решението е само и само едно по мене, агресивно и брзо враќање на сите бегалци од сега веќе села со албанско мнозинство, дури и населување со луѓе од сите краишта на Македонија! треба државата да ги собере сите оние који немаат егзистенција во нивното место и да ги однесе таму! ако тоа не се направи, прашање е само на време кога Македонија ќе замине во историјата! сите оние дојдени од косова да се соберат, во автобуси и гитла одовде! агресивно водење сметка за оние кои НЕМААТ државјанство и за оние со сомнителни документи! СИТЕ НАДВОР ОД ДРЖАВАВА!
Само пусти соништа се ова,нема да се најде некој кој што ке се жртвува бидејки тој политичар што ке го проба ова му се заканува атентат и одма автоматски граганска војна со тоа автоматски ке дојде КФОР т.е НАТО и ке се умеша и ке не осуди нас како асимилираме малцинство и нарушуваме човекови права и ние ке бидеме лошите и ке настане куршљус во држава и ке треба и со нато да се испукаме па ке не бомбардираат ко Белград и game over нов договор со албанците и ке се продолжи понижувањето на македонскиот народ и нација.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.571
Поени од реакции
5.147
Ova treba da se napravi sto pobrzo, inace niso ne biduva od nas.
A vidi gi uck-ive kako se organizirani, trojca mislam dojdoa, site trojca odat offtopic, edniot vika bugarite ni se smeele, drugiot vika "pa da ne imas ti fizicka bolka zatoa sto negde se pustila dr muzika.." tretiot vika "himnata ne cini, ke ja menjame zaedno"
Ova go pravat na site temi, idat offtopik, za da ne moze da se diskutira kao sto treba, ke se pojavi eden ke im vrati, pa drug, tret i celta na temata otide.. a ovie moderatori sto praat , da gi prasa covek?
Eee utepani edni, ova sve treba da se banira odma. Ako ste tolku ludi da mislite deka slucajno 100% od uck-ite sto se pojavija na temava IST plan imaat, nema lek, dzabe diskutirame.

Да не си случајно некој советник во некоја тајна служба, ми се чиниш премногу паметен и итар за да бидеш обичен форумџија............

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.001
Поени од реакции
83.385
Да не си случајно некој советник во некоја тајна служба, ми се чиниш премногу паметен и итар за да бидеш обичен форумџија............
Ти се исплаши дека те разоткрија?
:pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Све е поврзано со тајните служби кај нас, они ве местаат, а сега и на форуми почнаа да ве пратат, get used to it.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Пази се...тајната служба те откри. Вечер ќе ти пратиме вирус.....

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Uck-ite, koi se borea za da imale "prava", ne za teritorija, sega resija javno da se postavat nad site zakoni. Znaci ne deka do sea pazea zakoni, se razbira ne, ama sea i JAVNO kazuvaat kako oni se heroite, citajte:
„Ако некој се дрзне со полиција да ги тргне таблите, тоа ќе биде чиста глупост. Ќе поставиме нови табли или ќе ги изгравираме новите имиња на ѕидовите на училиштата“ - вели Меџити во изјавата што ја пренесува Дневник
http://press24.mk/story/chair/medziti-ako-policijata-gi-trgne-tablite-nie-kje-gi-izgravirame-na-dzidovite-na-uchilisht

Nego, kade e MVR da intevenira? Na primer, koa se bunea vo a1 televizija, odma dojdoa milijarda specijalci. Za onie na patarina, vikaa specijalni sili ko ninji obleceni da gi apsat, tie lugeto utepani 60godisni (skoro kolku eden clen na forumov, zaboraviv kako mu e nikot, lepotanot na majka..)niv nasle sila da im prodavaat

Znaci na kratko, MVR ko da raboti samo na apsenje na makedonci (taka izglea)
Zaso sea ne mu objasnat sto znaci zakon, red,ustav, poredok na drzava, po kratka postapka, na ovoj od UCK..garant nekojk komandant im e.
Sto se desava,alo, smesno e veke!

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
ВСАДУВАЊЕ ВИНА

Јавноста треба да се убеди дека таа има единствена одговорност за сопствената несреќа, поради недоволни знаења, способност или ангажирање (од типот: „така ни треба!“). Значи несигурни и потценети поединци, како и расцепкани групи кои мислат дека не можат ништо да сменат.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
ВСАДУВАЊЕ ВИНА

Јавноста треба да се убеди дека таа има единствена одговорност за сопствената несреќа, поради недоволни знаења, способност или ангажирање (од типот: „така ни треба!“). Значи несигурни и потценети поединци, како и расцепкани групи кои мислат дека не можат ништо да сменат.
Оригинал!
Значи директно на дело ја гледаме максимата „Раздели па владеј“. Не знам зошто сме нафурани на албанците, кога власта директно ни ја спроведува оваа максима. Последен пример (а ги има во секоја област, секојдневно), синдикатот на лекарите најавува штрајк, и 2 дена после тоа се појавуваат 2-3 нови синдикати на лекарите кои што не сакаат штрајк. И сега ќе си направат раздор меѓу себе, ни штрајк ни права, и завршена работа. Ова важи буквално за се‘ во државава, очи меѓу себе си вадиме, еееееееј меѓу себе македонци, а едвај милион ипол не‘ има.
Страшно!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Они постепено си ја остваруваат својата цел а тоа е голема шиптарија и кад тад ќе го напраат тоа.
Нема шќиптар што не живее за тој момент макар ви бил и најдобриот пријател да знаете дека ќе ви зарие нож во грб ако му се пружи шанса.
Едноставно тоа им е у крв, мразат све што е каурско.

Kajgana Shop

На врв Bottom