Фан Клуб: Пелистер

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Sakam da dojdete i Shkendija - pelister :D trebase vo straza da se vidime ama ete ne mozevme toa e toa trebase 1 min porano i...
Nema vrska toa 1 min policiata ne dozvoluvase da zastanuvat avtobusite na straza za da se izbegnat incidenti.
Zamislite specialcite od Kicevo zamina go pominuva i straza potoa gi vikna i pak se vraka za da ne dojde do nekoj incident

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Nema vrska toa 1 min policiata ne dozvoluvase da zastanuvat avtobusite na straza za da se izbegnat incidenti.
Zamislite specialcite od Kicevo zamina go pominuva i straza potoa gi vikna i pak se vraka za da ne dojde do nekoj incident
Ова ни Талат Џафери неможи да го разбери.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
како можи 3 за 3 да се договарат ко лесно можиме да ја тепаме во Битола без проблем
а и сигурно и на гости ако се надигруват поарни сме
можИ!
не сте подобри, туку првите порази се должат на местени натпревари........

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
можИ!
не сте подобри, туку првите порази се должат на местени натпревари........
лажна слика е тој пелистер...тврдам дека сме подобри
само на гости како и сите екипи е различна екипа
а и јас не сум задоволен од тренеро кој цела недела наместо со клубо е со женска репрезентација
се знај треба битолчанец тренер

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Не беше местена бе,не влегвајте во филм..
На 0-0,Јорде педерчето исплива на една топка,излезе надвор од шеснасетникот и топката дојде до еден наш играч,добро ја шутна(висока топка)...сите ја видовме топката во голот,ама таман да влези во голот отскокна незгодно,го смени правецот и замина во гол-аут,малку фалеше..
Ако заводевме тогаш друго ќе беше....
После то,Тетекс на ќоро дадоја гол...пред то имаја уште една 100%шанса(чист фал над Коруно не свирна судијата),од рака му ја тргнаа топката на Коурно и го истуркаа,судијата остана нем...топката заврши во статива...
Второто полувреме ние напаѓавме,ама без некои добри шанси,имавме неколку добри акции,ама без идеја..
И пак на ќоро Тететс не казни...
Вината е во конфзузната одбрана,и слабиот напад,не знајме да користиме шанси(а без ова нема шо да бараш на гости)..
П.С.
Околу навивачкиот дел..
Војводи уште еднаш си го покажаа своето вистинско лице(со партизанско тн КАМЕН "навивање")..:D
А и нивната управа не остана покусо и наплати карти по многу повисоки цени од нормалните....Браво...:facepalm:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Mestena bese 100% , kako prvo jas znaev pred edna nedela, a kolku i za potvrda vo skopsite kladilnici samo taja ja nemase vo biltenot od celo makedonsko prventsvo...Da ne go praeja majkite i tatkovcite nivni Pelister sega so mestat utakmici,Da im ebam sutracite

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
во Спортлајф ја немаше во билтенот,значи се штитеа од нешто........

Д

Дуле Пацов

Гостин
Абе сега сите знајте да кажвате местена била ваква таква била , ко знаевте дека ќе биди местена шо не кажавте пред некој ден да ја уплатиме сите туку сега од ко заврши сите се знајме , нема везе подобри биле па победиле и крај . Ако продолжиме со ваков скор на гостувањата не ни бегат последните 3 места то е СИГУРНО !!
--- надополнето: 16 септември 2012 во 23:53 ---
во моцарт ја имаше

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Ja nemase vo sportlife,proverin na internet vo zlatna kopacka ja nemase i tamu,na bwin imam account ja proveriv ja nemase,na bet365.com isto taka imam account i tamu ja nemase na.bettson.com ista prikazna,sportinbet.com ja nemase e sega ne znam od sto se stiteja tie....;) Za zal ne bese radi stitenje sto ja nemaa vo ponuda tuku deka imaa informacii deka e mestena :mad:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 23:58 ---
Абе сега сите знајте да кажвате местена била ваква таква била , ко знаевте дека ќе биди местена шо не кажавте пред некој ден да ја уплатиме сите туку сега од ко заврши сите се знајме , нема везе подобри биле па победиле и крај . Ако продолжиме со ваков скор на гостувањата не ни бегат последните 3 места то е СИГУРНО !!
--- надополнето: 16 септември 2012 во 23:53 ---

во моцарт ја имаше
vo mozzart ja imase za uplata max od 200 den za koef 1,55 ama da ja vrzis so drugi

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Ај доста со тие муабети местена била, жими таквото местена...
Си изиграја убо и не тепаја, имавме и ние шанси ама напаѓачите заспани ни се...
Знаев уште пред тоа дека ќе биди тешка во Тетово и тешко дека ќе стигниме до бодови, на играчки кадар можи сме за влакно подобар тим, ама и Тетекс има добри играчи кои не смеат да се потценуваат...
Ако освоевме бод, за нас исто ќе беше како победа, тешко да освојш бодови во Тетово, знаев дека ќе се вратиме поразени, па и коефициентите во некој кладилници ептен паднаја за Тетекс од 2.30 на 1.50 :eek: А за Пелистер кренал од 2.90 на 5.00 :facepalm:
Ептен играме слабо на гостувањата со ваква игра нема шанси да имаме победа годинава на гости, треба да се разбудат играчите, да не бидиме само домашна екипа. Лигата од лани е поквалитетна и ќе биди ептен тешко на гостувањата...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Na net uste eden den pred mecot ja trgnaa mn uplati imase za 1 , mada redno bese i teteks da tepa ima solidna ekipa

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Na net uste eden den pred mecot ja trgnaa mn uplati imase za 1 , mada redno bese i teteks da tepa ima solidna ekipa
Pa i jas toa vikam stom e trgnata znaci nesto ne stima.Ako trgat deka mislat deka Teteks ke tepa togas Barca ,Real i drugi evropski giganti nikagas nema da gi ima vo ponudi vo bilten koga igrat doma...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Pa i jas toa vikam stom e trgnata znaci nesto ne stima.Ako trgat deka mislat deka Teteks ke tepa togas Barca ,Real i drugi evropski giganti nikagas nema da gi ima vo ponudi vo bilten koga igrat doma...
Дечко ова е тема за Пелистер,за навивачите на Пелистер,а не дали била местена утакмицата или не..(си имаш тема за коцкање,таму коментирај).....
Ако знаеше шо не ојде да ја уплатиш порано?Ја примаа уште во петокот во Моцарт.не беше блокирана....ја уплати?
А не сега од ко заврши утакмицата АБЕ ЗНАЕВ МЕСТЕНА БЕШЕ...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom