Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Битни ми се и фацата и телото ............. но сепак телото ми е побитно ............. џабе ако некоја е убава на фаца а во телото да е или како ќутук дебела или пак слаба ко сува коска !
Значи одговор: Тело !

Скоро секогаш во фацата се загледувам, поважен ми е изгледот признавам.
Иначе што се однесува до телото,сакам слаби машки, со убав задник и повисоки од мене.
Ама со тек на време сето ова не е важно, КАРКТЕРОТ сепак игра поглема улога.
После се чудам зошто имала премногу Single девојки и машки. :D

За жал не иде едно без друго.
Кога би бил приморан да избирам би се решил или за се или за ништо.
Никогаш не би се задоволил со просечност ;)

Ако можам јас да бидам фит може и она да го испоте газот и да се среде а не да вика....се шо ќе апнам се фаќа на мене :facepalm:

ги сметам како ментално не стабилни таквите кои се пре пре пре дебели :свиркам:

Заеби тело и фаца гледај што душа носи во таа школка, ја гледаш тело у пичку матер ти се иде железен стуб да игризеш кога ке ја видиш за прв пат, и потоа полека полека гледаш како девојчето става на неа + 10 / 15 кг ( чварки да топиш ) .
фаца се будиш со неа едно убаво утро, но малата ја гледаш без шминка, си викаш кај ми беа очите.

Заеби тело и фаца гледај што душа носи во таа школка, ја гледаш тело у пичку матер ти се иде железен стуб да игризеш кога ке ја видиш за прв пат, и потоа полека полека гледаш како девојчето става на неа + 10 / 15 кг ( чварки да топиш ) .
фаца се будиш со неа едно убаво утро, но малата ја гледаш без шминка, си викаш кај ми беа очите.

Mislis na nesto vaka:

И фаца и тело, немојт фаца лом тело гром и од нопаку :D
Фаца гром и тело гром е 10ка, а неморат и ептен јака пичка да е, само да е складна онака, ко ќе поминит очите сами да ти заминат кај нејзе.

Жениве идат по тело поише него по фаца ....тоа е јасно бар у вистинскиот живот ...а кај мажите е обратно ...цицки/гз имаат предност пред се .....Никој не иде по карактер :'(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom