Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.029
Поени од реакции
1.158
Многу ми е јако коа после утакмица сите ги величате, а додека утнуваат ги плукате. Можете ли вие една утакмица да ја изгледате а да не прокоментирате додека трае? Ај пробајте.
Искрено фан клуб странава ми се одмили баш поради овие причини. А нај трагично е шо едни исти "фанови" пумпаат постови небаре со тоа ќе докажат дека се нај фанови у свет. Серат к'о фоки у една минута, а нашиве ако дадат гол имаат мулти-спонтани оргазми. ДА ВИ СЕ СЕРАМ НА ТАКВИТЕ НАВИВАЧИ И ФАНОВИ

П.С. Фро, сакам бан за да знам дека не морам да читнам тука од време на време.
П.С.С. Поздрав до клапата која знаеше како се навива од срце, а која се помалку ја читам на странициве.

GLORY GLORY MAN UNITED !!!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Evans - Добро се бранеше Јунајтед по неговото влегување, мислам дека ќе биде добро тој да го смени Фердинанд во следните натпреварување
Со се се согласувам освен со ова Еванс и Видиќ не играат добро бидејќи се ист тип на играч.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да, не можат да играат Еванс и Видиќ, Еванс и Смолинг да, Смолинг и Видиќ да, комбинациите Еванс - Видиќ и Рио - Џонс се рак за нашиот гол.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.323
Поени од реакции
5.361
Новите деца на Фергусон :)
Фергусон од сега треба повеќе да го форсира младиов Битнер зошто се гледа дека Евра во последно време изгубил малце осет за фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

--- надополнето: 15 септември 2012 во 19:39 ---
Had hoped to interview Scholes but he was first out of the door and off home. What an absolute legend. No fuss. Job done. Home.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Линк некаде каде да ја симнам целата утакмица,или само второ полувреме.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
He scored on his 100th, 200th, 300th, 400th, 500th, not 600th but now 700th appearance - Paul Scholes :cuc::cuc:
дури и на прошталната даде гол :pos:
--- надополнето: 15 септември 2012 во 20:34 ---
Остај Кагава глеј позади оној со газот што го кропнале. Сакам да ми се најде слика некропната, е она е газ. :D
женско око :ROFLMAO:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ова се бараше, победа без примен гол било каква и 1 - 0 да тепавме ќе бев презадоволен. Мора да ја стабилизираме одбраната тоа и го покажавме денес, на добар пат сме тоа да се случи. Рио и Видиќ подолго време немаат играно заедно и добро е што си го враќаат старото добро партнерство. Можевме уште во првото полувреме да дадеме неколку голови но не ги искористивме шансите, не знам зашто Чичарито го изведе пеналот иако изведува пенали за Мексико на теренот беа и Гигс и Нани кои се подобри изведувачи од него. Презадоволен сум од Чичарито денес, се враќа полека во добрата форма иако промаши пенал даде гол и асистираше со што верувам дека против Галатасарај пак ќе биде во стартниот состав. Бутнер беше фантастичен, баш тоа што го вети тоа и го покажа во ниеден случај не се откажа од дуел и нема за него изгубена топка, кога ќе стекне уште искуство ќе биде уште подобар, голот и асистенцијата покажуваат само на кое ниво е неговата самодоверба го очекувам и него повторно со Галатасарај. Пауел само се покажа малце од репертоарот и од тоа што го знае очекувам уште повеќе во мечот со Галатасарај и мечот со Њукасл од Карлинг Куп, го има пасот на Сколс го има шутот има се што е потребно за да стане врвен играч да се надеваме дека и тоа ќе се случи.

Во врска со Велбек погоре што меле на празно дечкото остајте го многу вакви почнале и се откажале секогаш е Фергусон тој што ги демантира сите со изборот на своите играчи па така ќе биде и сега.

У18 изгубиле од Астон Вила со 0 - 2.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Вака одамна не ми било кеф за постигнатите голови, а скокнав на ножичките од Велбек, ах како не влезе и тој шут.

Kajgana Shop

На врв Bottom