- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Стварно бе види ги што глупости зборат...Наводно е се додека србите не извадат друг сериозен доказ , освен тоа на наводен сведок , кој со кујнски нож вадел органи за трансплантација
Стварно бе види ги што глупости зборат...Наводно е се додека србите не извадат друг сериозен доказ , освен тоа на наводен сведок , кој со кујнски нож вадел органи за трансплантација
Чекај малце, немаат право да бидат жртви, значи во ред е да им се вадат органите на обични луѓе кои си го живеат својот живот и гледаат да преживеат? Тоа што Милошевиќ беше гад, кој не само што ја скара Србија со соседите, туку и направи штета на сопствениот народ (а од тоа полошо не може да биде), тоа што одредени монструми правеа тоа што правеа не значи дека после тоа е дозволено да се измачуваат невини Срби, невини мажи, жени, деца. Тој што правел злосторства, тој треба да биде максимално казнет, а не да стигматизираш цел еден народ кој само сака да продолжи да живее.Србите немаат право да бидат жртви, а
Глумат лудило бе, демек ние размислуваме различно од толпата, со понапредни мислења сме и не генерализираме. Да ги пуштам 3-4 дена да се шеткаат низ нивни маала да го прашам дали истото ќе го викаат.Друже не се свесен колку народ од МК верува дека овие планинците се мирољубив народ.
Дури и кога беше масакарот на децата , имаше Македонци ( и тоа значителен број ) кој викаа дека албанците не се криви , дека овоа е намештаљка против нив, они се мирни и паметни итн ...
Според нивно размислување, коа некој ќе ми каже за злосторствта во Хрватска, јас треба да речам Немаат право Хрватите да бидат жртви, знаеш Јасеновац, Стара градишка усташите што праеле? Како смеат жртви да бидат?Чекај малце, немаат право да бидат жртви, значи во ред е да им се вадат органите на обични луѓе кои си го живеат својот живот и гледаат да преживеат? Тоа што Милошевиќ беше гад, кој не само што ја скара Србија со соседите, туку и направи штета на сопствениот народ (а од тоа полошо не може да биде), тоа што одредени монструми правеа тоа што правеа не значи дека после тоа е дозволено да се измачуваат невини Срби, невини мажи, жени, деца. Тој што правел злосторства, тој треба да биде максимално казнет, а не да стигматизираш цел еден народ кој само сака да продолжи да живее.
Не ми е гајле кој го држи стапот, ножот, пиштолот, скалперот и останатите оружја. Се додека убива/измачува невини луѓе е монструм кој треба најстрого да биде казнет и суштество кое ќе предизвикува најдлабок презир кај мене.
Не , не е во ред. Како што не е во ред после 10 години од војната да му текне некому дека во Албанија имало болница каде се ваделе органи , во една куќа пред распаѓање.Чекај малце, немаат право да бидат жртви, значи во ред е да им се вадат органите на обични луѓе кои си го живеат својот живот и гледаат да преживеат?
И тебе те прашувам : знаеш ли колку лица поминале низ таа “болница“ ? и во кој период е направено тоа.Тоа што Милошевиќ беше гад, кој не само што ја скара Србија со соседите, туку и направи штета на сопствениот народ (а од тоа полошо не може да биде), тоа што одредени монструми правеа тоа што правеа не значи дека после тоа е дозволено да се измачуваат невини Срби, невини мажи, жени, деца.
Ако одиме по тоа дека треба да биде казнет секој што правел злосторства , мислам дека Србија нема да се сложи.Тој што правел злосторства, тој треба да биде максимално казнет, а не да стигматизираш цел еден народ кој само сака да продолжи да живее.
Не ми е гајле кој го држи стапот, ножот, пиштолот, скалперот и останатите оружја. Се додека убива/измачува невини луѓе е монструм кој треба најстрого да биде казнет и суштество кое ќе предизвикува најдлабок презир кај мене.
А бе кога ќе тргне човек така да размислува, ни Германците, ни Италијанците, ни сите што се бореле на страна на фашизмот немаат право да бидат жртви. Или пошо Русите го имаа Сталин, кој што сака може да прави со нив... Логика, нула. Кога ќе видиш ќе излезе дека речиси ниеден народ во Европа нема право да биде жртва, пошто поголемиот дел од нив војувале, освојувале и слично.Глумат лудило бе, демек ние размислуваме различно од толпата, со понапредни мислења сме и не генерализираме. Да ги пуштам 3-4 дена да се шеткаат низ нивни маала да го прашам дали истото ќе го викаат.
--- надополнето: 11 септември 2012 во 14:29 ---
Според нивно размислување, коа некој ќе ми каже за злосторствта во Хрватска, јас треба да речам Немаат право Хрватите да бидат жртви, знаеш Јасеновац, Стара градишка усташите што праеле? Како смеат жртви да бидат?
Ма ни судски процес не помага кај вас, веднаш невини се во притвор пикнати, браќата со знамиња шетаат по улица, се клечи пред Американска амбасада, ред сзи ред мрсоле.leandra вели дека до мене била кривицата , јас не сум признал , а како да признаам кога нема ни докази ни судски процес ?
Најверојатно во вашите органо вадечки Пошто не им било битно нив дали е Србин или Албанец, иако се преферирало Србин да е, изглеа поквалитетни органи имаме.Мене докази ми се 15.000 убиени албанци , и 1800 исчезнати. (во која болница завршиле овие 1800 ?)
Crazy in Love , и за тебе важи објаснувањето :Дарди,ако навистина испадне дека ОВК вадела органи на срби дали ќе ја осудиш ОВК?
Не ме зезај, злодело е злодело.Но констатацијата останува , злоделата на србите не се мерат со тие на албанците.
Ама баш ич , ни приближно.
Му кажуваш на човек кој протестира и бара слобода за лица осомничени за убиство на деца.Не ме зезај, злодело е злодело.