- Член од
- 21 декември 2011
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 143
Кој пакет го користиш? Инаку брзината како брзина ти е одлична!
3мах стар оптика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој пакет го користиш? Инаку брзината како брзина ти е одлична!
ако ти е спидпорт рутерот, зашо воопшто користиш додатен линксис рутер?
спидпортот си тера работа и како рутер...
p.s. некој да има проблеми со торентите? не мрда повеќе од 100кбпс..
Зависи што конекција плаќаш. Ако плаќаш за 50/50мбит тогаш не ... не е ако плаќаш за 25/20 тогаш може да се каже. Common Sense.
Ах да и штом немаш забелешки и не знаеш дали е добра или не, ваљда ти е и повеќе од доволно. No phun intended.
Mислам дека со тој договор треба да имаш 50/50 брзина, што значи дека не. Јави се на 080012345, додека чекаш напиј се кафе3мах стар оптика
Mислам дека со тој договор треба да имаш 50/50 брзина, што значи дека не. Јави се на 080012345, додека чекаш напиј се кафе![]()
Бидејки не се разбирам од брзини на интернет, би сакал мала консултација за оние што се разбираат од ова. Прашањето ми е дали е ова добра брзина? Барам помош за ова бидејки последниве 2-3 дена споро ми ги симнува торентите со брзина од 200 kB/s а гледам дека има доволно peers барем од толку се разбирам имам симнато многу торенти, до пред некој ден знаеше да оди и со 2MB/s а сега тапа па затоа дали ова доле добра брзина
![]()
Што ти значи тоа делумно? Јас таа опција ја пробав уште веднаш кога го приметив проблемот, џабе.Јас успеав делумно да го решам проблемот со овозможување на оваа опција:
Protocol encryption: Forced
Делумно односно некогаш изгледа подобрено но некогаш не. Во последно време си стартува торентот без проблеми и си спушта како и што треба (последниве неколку дена ми е така, супер) ама пред тоа имав проблеми иако опцијата ми беше Forced, торентите не ми стартуваа или ми спушташе со 200-300..Што ти значи тоа делумно? Јас таа опција ја пробав уште веднаш кога го приметив проблемот, џабе.