Помош, софтверски проблеми и совети

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ај ако можите некој во порака да ми пратите линк каде можам да симнам некој добар Windows 7 i Windows Xp. 7ката ми треба 64 бит а xpto 32 бит. По можност да се поново апдејтирани, бидејќи симнав 5 различни од торенти и 7ките не можам да ги регистрирам на секој месец мора преинсталација исто и xpto и се од пред година и пол.

И совет на компјутер со
Intel Pentium 2,8 Ghz procesor
Motherboard Asus P4PE2-X Series
Nvidia Ge Force 6200
1 GB ram DDR1
160 GB hard disk od koi 15 na C kade sto mi e windowsot i ostanatite na D so malku free space na D hardot mi e Full, spored vas dali e podobro na ovaa konfiguracija da instaliram Windows 7 ili Windows Xp. Dosega na nego imav Xp.​

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Постои ли опција Windows7 ultimate без ништо да се брише сите програми да си функционираат само да се префрли во Windows7 profesional

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
Друже дај не трескај више глупости микрософт кажува дека е можно, незнам во што не убедуваш тука сите ти можеш ли на windows 98 да ставиш 4 gb рам ?
никаде и никого не убедував за Вин98 ...муабетот ми беше за Виндовс 7 (како што можеш да видиш од сликата ... кај виде на сликата Виндовс 98) ... ако не сакаш да си ги прошириш знаењата, не ми репилицирај напразно со муабети не е можно и крај ... џабе имаш хакер во никот ...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
никаде и никого не убедував за Вин98 ...муабетот ми беше за Виндовс 7 (како што можеш да видиш од сликата ... кај виде на сликата Виндовс 98) ... ако не сакаш да си ги прошириш знаењата, не ми репилицирај напразно со муабети не е можно и крај ... џабе имаш хакер во никот ...
Ти на слики ли веруваш ?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Physical RAM limit
The maximum amount of physical RAM in a PC that Windows 98 and Windows Me supports is 1.5 GB

If your computer has more than 1.5 gigabytes (GB) of memory (RAM), the computer may reboot continuously when you try to start Windows Millennium Edition (Me) or Windows 98.
Or, when you try to install Windows Me or Windows 98 with more than 1.5 GB of RAM installed, Setup may stop responding (hang) or reboot continuously.
извор
Еве ако некој знае англиски ќе си преведи несакам да преведувам... За муабетот со старите системи... кој не се во NTx.x платформа.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Daj be kazete kako da izbrisam access denied fajlovi?
1.Симни овде. После инсталацијата(може и рестарт ќе треба да мавнеш) со десен клик на фајл имаш опција Unlock и потоа Delete.

2. Влези во сејф мод(стискај F8 при бутирање) и избриши што сакаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom