Концерт по повод 8-ми Септември на арена Филип II

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Каролина е преубава, само малце некое килце да набаци не би било лошо.
Иначе изведбата и е прекрасна!

тоа си викам, вака ослабната вади јак глас, замислете да беше ко Адел... :D

Колку пари толку музика. Ај сите на спиење сега

На Калиопи малце и беше еднаш на сцена, па се врати уш еднаш :icon_lol:

На Калиопи малце и беше еднаш на сцена, па се врати уш еднаш :icon_lol:

Демек нешто ново е тоа. На една Бубамара скокаше на сцена после секоја награда и пееше песни.

Не знам за вас, ама мене жив срам ме изеде што пуштив на блиц од што ужасно звучеа песниве и пејачиве и нормално си пуштив УС Опен за да не се депримирам. Само Танец брате на почеток, другото пиши пропало.

Што беше со Џафер бе брааааааттттттттт?:pos:

Излезе дека е добро што не најдов карти за на стадион, иначе сериозно ќе зажалев. Лани беше сто пати подобро, плоштадот ечеше од добри песни и се тоа наши луѓе. Тоа Гоце, Мизар, ехаа...

Штета што не можев да гледам, имам работа многу али коментариве ви се :pos:

Кога ќе излезат видеа од интерпретацииве под итно да ги закачите тука, посебно на Џафер, да се изнасмееме пак. Битно стадионот беше преполн. Убаво е кога ќе го видиш овој македонски народ собран на едно место на толку значаен ден за Македонија (y)

Битно Горан Каран си напраи фотка од стадионот на кој Вардар и Хајдук ќе играат натпревар од ЛШ :icon_mrgr:
Човекот на културен начин упати честитка до сите а и комуницираше со публиката за разлика од некои кои мумлаа нешто.

Водителот добар. Вечерта мораше да биде и рамковна бе :tapp: првиот доби свирежи, а Аделина не :D Синтезис и Танец секоја чест :cuc: Тијана бе зарем мораше на српски :tapp: барем Све је исто само њега нема да ја испееше кога веќе почна :icon_lol:
Браво што ги донесоа Бикова и Каранфилов со тимот, заслужија поготово Бикова.
Горан Каран, Лозано, Каљопа, Каролинка, Јеленка се издвоија со настапите, а сениор никако да му попушти на џуниор со лупањето, ама добри беа. Есма бе :tapp: Џафер :facepalm: Другото онака.
Стадионот убав едно време се наполни, ама после се испразни најверојатно дошле луѓево да прошетаат во Скопје.
На препродавачиве со акрти бизнисот им пропадна заради гратисите што се делеа па луѓево тажно дремеа пред влез
Јас супер си поминав, настанов може да има преодна оценка. Ама настан како лани тешко се повторува оти беше врв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom