Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Ако више дискутирате пратете ја темата, Гринго спомна Аутокад 2004 на 64бит дека не работи, значи шо ако Гринго (или било кој тука) работи во фирма која има купен и платен Аутокад 2004 зашо мора да користи оригинален софт, кој кошта колку шо знаеме дека кошта а има лимит со рамот и едноставно си бара чаре таа верзија да ја убрза.
Значи торент со Аутокад 2011 не му помага, а ни 64бит.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
За симнување песни имам Free Youtube to MP3 downloader и од пред некое време почна да ми ги турка во формат m4a. Како можи да ми турка mp3?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
па тоа е финтата ... ако прочита некој на линкот претходно ... се модификува дел од оперативниот систем (кернел) ...

по муабетиве ми личи дека се кажало дека 32 бит ОС не може повеќе од 3ГБ РАМ и тоа се зело такво готово, без да се размисли зошто е така и дали може да се промени ... ете хакери од светот успеале во тоа и прашав за некој од овде дали го заинтригирало тоа и проверил дали е така и добив одговори дека е тоа така и нема што да се прашува ... колку ограничено во размислувањата на нашите хакери ... некој ти нуди опција дека е можно а форумџискиве хакери едноставно знаат дека не може ... па добро штом така викате ...
--- надополнето: 8 септември 2012 во 12:49 ---
па дури и Микрософт кажува дека е можно ... читав нивни артикал за тоа ...
--- надополнето: 8 септември 2012 во 12:54 ---
Друже дај не трескај више глупости микрософт кажува дека е можно, незнам во што не убедуваш тука сите ти можеш ли на windows 98 да ставиш 4 gb рам ?

Член од
8 декември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Немам местено рутен на овие ама ај ке пробаме имаш под рутерот адреса и пиши ја таа во мозилата и таму треба да подесиш се што треба

на лаптопот ја нагоа ли wi fi од твојата конекција ? името каде се конектираш
Е вака. (пишувам од друг акаунт бидејќи сум на лаптопот на девојка ми). Адресата ја знам, ја пишувам ама бидејќи ми е на излез на рутерот не можам да влезам на него. Го ставам кабелот во влезот и влегувам во сетуп-от, ама во тој случај немам интернет. Така да, ќе мора да ми кажеш сега што и како да барам и што да сменам, зошто после немам интернет конекција.

п.с. Може ако сакаш и во ПП да ја продолжиме конверзацијата да не ги замараме другиве.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Друже симни си асален Windows XP од MSDN не овие модифицирани срања што се
eden kup orginali spustiv, pa nitu edna ne fati. Na site mi izleze isto. Orginal, ne orginal, modifikacija ili ne, na site mi izleze. Aj ti ako znajs kaj ima orginal daj link po pp za da simnam(ako ne ti e maka)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
eden kup orginali spustiv, pa nitu edna ne fati. Na site mi izleze isto. Orginal, ne orginal, modifikacija ili ne, na site mi izleze. Aj ti ako znajs kaj ima orginal daj link po pp za da simnam(ako ne ti e maka)

Не ми е мака ама чим така викаш дека си пробал со повеќе и истото ти го јавува , ај пробај со друг цд ром

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Ти друже беше тој шо пред скоро време истиот проблем го имаше ко пробуваше Виста да инсталираш, и тогаш со сличен ваков ерор. Или проблем имаш со хард дискот или цдромот или имаш АХЦИ мод сетирање ви биосот.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ти друже беше тој шо пред скоро време истиот проблем го имаше ко пробуваше Виста да инсталираш, и тогаш со сличен ваков ерор. Или проблем имаш со хард дискот или цдромот или имаш АХЦИ мод сетирање ви биосот.
Сакав и ја истото да го напоменам дека може и да е HDD ама првен оставив да видиме дали е до цд ромот

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
nee, go nemav istiot problem. togas so vistata bese not a win32 error. a ova e nesto drugo. jas i porano sum go preinstaliral pa nikogas ne mi izleglo vakvo nesto. a inace, uste nekoi informacii: na diskot c sakam da go klam ovoj windows, a vo nego isto taka go imam i windows 7, ama ne cel. i sakam da gi izbrisam tie fajlovi od windows 7, no ne mozam. i seka do sto mozi da e problemov?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
nee, go nemav istiot problem. togas so vistata bese not a win32 error. a ova e nesto drugo. jas i porano sum go preinstaliral pa nikogas ne mi izleglo vakvo nesto. a inace, uste nekoi informacii: na diskot c sakam da go klam ovoj windows, a vo nego isto taka go imam i windows 7, ama ne cel. i sakam da gi izbrisam tie fajlovi od windows 7, no ne mozam. i seka do sto mozi da e problemov?
Фул формат на цел диск проба ?

Kajgana Shop

На врв Bottom