Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Индивидуални тренинзи во Скопје. Каде има, со кој тренери, цена и дали некој бил и кој е резултатот..![]()

К.К. Водно Санс....мислам дека тие нудеа индивидуални тренинзи ( не ме држи за збор не сум 100% сигурен...ова шо ми имаат кажувано другари)
ама шо ќе ти се -.- ќе ојш таму и сам ко чукнат ќе трчаш по салата со топка во рака -.-
боље додека одиш на индивидуални тренинзи со парите да си купиш тегови за раце и нозе...ќе добиеш и на брзина и на одраз и на баланс на раката....ама ти си знаеш![]()
Прашав за Водно Санс не држат веќе на "туѓи" играчи ко што разбрав.. Треба од кај нив да си за да тренираш. Иначе едно е да работиш со професионален тренер што знае како да те надгради, да ти покаже и да те советува, а и пред се душата да ти ја извади преку работа, него сам да вежбам со тегови.. брзина имам повеќе од доволно, исто и одраз. Работа со нозе,контрола, и шутерски тренинзи ми требаат.
Глеаш у кошарка дека е
има,за цени и такви ствари неможам да ти кажувам,пошто незнам
кратко и јасно многу тешко успеваат кошаркарите кај нас или поедноставно нема кошарка кај нас нема леб од тоаМоја грешка не видов дека е во кошаркакратко и јасно многу тешко успеваат кошаркарите кај нас или поедноставно нема кошарка кај нас нема леб од тоа
Моја грешка не видов дека е во кошаркакратко и јасно многу тешко успеваат кошаркарите кај нас или поедноставно нема кошарка кај нас нема леб од тоа
А шо успева лесно кај нас? Кажи, сите тоа да го правиме...
Бог да чува од вакви коментари.
Семки за 10 денари,Сител ТВ,и пцуење по Латас,Грујо и компанија.